Artikkel-ID : S700024503 / Sist endret : 30.10.2012

Windows 8 - Hvordan kan jeg sette opp flere skjermer i Windows 8

Hvordan kan jeg sette opp flere skjermer i Windows 8

Alternativ 1
    1. Koble den eksterne skjermen til datamaskinen din ved hjelp av en VGA- eller HDMI-kabel
      Merk:  Noen bærbare datamaskiner har ikke en HDMI-port.  Se i brukerveiledningen
    2. Vis Amulettmenyen ved å plassere pekeren i øverste høyre eller nederste høyre hjørne.
    3. Velg “Devices” (enheter)
    4. Velg “Second screen” (sekundær skjerm)
    5. Velg blant følgende alternativer:
    1. PC screen only (kun skjerm på datamaskin): Bare hovedskjermen vil vise innholdet
    2. Duplicate (dupliser): Begge skjermene vil vise det samme innholdet
    3. Extend (utvid): Den sekundære skjermen vil være en utvidelse av den primære
    4. Second screen only (bare sekundær skjerm): Bare den sekundære skjermen vil vise innholdet

Alternativ 2
    1. Koble den eksterne skjermen til datamaskinen din ved hjelp av en VGA- eller HDMI-kabel
      Merk: Noen bærbare datamaskiner har ikke en HDMI-port.  Se i brukerveiledningen
    2. Høyreklikk på skrivebordet
    3. Velg “Screen resolution” (skjermoppløsning)
    4. Klikk på nedtrekksmenyen innenfor “Multiple displays” (flere skjermer) og velg blant følgende alternativer:
      1. Duplicate these displays (dupliser disse skjermene): Begge skjermene vil vise det samme innholdet
      2. Extend these displays (utvid disse skjermene): Den sekundære skjermen vil være en utvidelse av den primære skjermen
      3. Show desktop only on 1 (bare vis skrivebordet på 1): Bare skjerm 1 vil vise innhold
      4. Show desktop only on 2 (bare vis skrivebordet på 1): Bare skjerm 2 vil vise innhold
    5. Oppløsningen og visningsretningen kan også justeres
    6. Klikk “Apply” (Bruk), og deretter “OK”