Artikkel-ID : S700024508 / Sist endret : 21.03.2018

Aktiver Vaio Update

Kjære Sony-kunde.

Ved å holde kontakten med SONY så vil du få det beste ut av din VAIO. Sony har utviklet og installert VAIO Update for deg slik at du kan få det beste ut av din VAIO datamaskin.

Ved hjelp av VAIO Update så vil vi holde forhåndsinstallerte drivere, verktøy og andre programmer fra Sony oppdaterte. VAIO Update vil sørge for at din VAIO er oppdatert og vil vise deg de siste oppdateringene og til og med installere de automatisk slik at du ikke trenger å tenke på det selv.

I løpet av den spennende lanseringen av Windows 8 så forventer vi oftere oppdateringer og forbedringer av programmer og drivere. Vi anbefaler derfor at du starter VAIO Update og følger instruksjonene på skjermen for å aktivere denne egenskapen.

Takk for at du har valgt et Sony-produkt.