Artikkel-ID : S700024494 / Sist endret : 30.10.2012

Windows 8 - Slik kan du endre standardprogrammet som skal benyttes for en angitt filtype

Slik kan du endre standardprogrammet som skal benyttes for en angitt filtype

1.     Start Amulettene ved å plassere pekeren i øverste høyre eller nederste venstre hjørne av skjermen
    2.     Velg “Search” (søk)
    3.     Velg “Default Programs” (standardprogrammer)
    4.     Velg “Set your default programs” (velg dine egne standardprogrammer)
    5.     Brukeren kan nå spesifisere hvilket program som skal starte når den angitte filtypen åpnes