Artikkel-ID : S700024507 / Sist endret : 30.10.2012

Windows 8 - Hva er Windows Update og hvor kan jeg finne det?

Hva er Windows Update og hvor kan jeg finne det?

Windows Update er et verktøy som er laget av Microsoft for at operativsystemet skal kunne motta oppdateringer.  Nedenfor er en beskrivelse av hvordan du kan se etter oppdateringer:
    1. Vis Amulettmenyen ved å plassere pekeren i øverste høyre eller nederste høyre hjørne.
    2. Velg “Settings” (innstillinger)
    3. Velg “Change PC settings” (endre datamaskinens innstillinger)
    4. Velg “Windows Update”
    5. Velg “Check for updates now” (se etter oppdateringer nå)