LinkBuds S

Never off

Med LinkBuds S er du alltid tilkoblet hverdagen. Øreproppene er små og lette, slik at de kan brukes komfortabelt hele dagen. Dermed kan du holde kontakten med både menneskene rundt deg og stedene du besøker. LinkBuds S veksler automatisk mellom optimalisert omgivelseslyd og støyreduksjon av høy kvalitet, slik at du kan lytte uten å bli distrahert.

HELT TRÅDLØS

LinkBuds S

LinkBuds S
Bilde av LinkBuds S

earthbluecreamwhiteblack

Veil. pris

kr 1 800,00

(inkl. MVA)
LinkBuds S-logo
Vær til stede i begge verdener

LinkBuds-serien er komfortabel og intelligent. De kan brukes hele tiden og tilpasser seg livet ditt, slik at du kan holde kontakten med både menneskene rundt deg og underholdningen du liker.

Hvilken farge?

Gi produktet et personlig preg med fire førsteklasses matte farger – blant annet blåfargen Earth Blue – alle fargene har et matchende etui.

Nå tilgjengelig i Earth Blue

LinkBuds S er laget av resirkulerte materialer og er nå tilgjengelig i en karakteristisk blå farge med marmormønster - Earth Blue.

Siden marmormønsteret er unikt for hvert enkelt produkt, kan det forekomme variasjoner mellom fotografiet og den faktiske enheten.

Våra trådlösa WH-1000XM5-hörlurar har brusreducering med flera mikrofoner som stänger ute fler ljud med hög och mellanhög frekvens, från flygplansbuller till andras röster. Med Auto NC Optimizer optimeras även brusreduceringen automatiskt efter den miljö som du använder hörlurarna i.

Se hvordan LinkBuds S knytter hverdagen sammen med komfort, naturlig omgivelseslyd og støyreduksjon. I tillegg får du adaptiv lydkontroll og oppslukende lydkvalitet for musikk og samtaler.

Liten og lett for heldagskomfort
Hør mer av omgivelsene dine
Klare samtaler og omsluttende lyd
Koble til og kontroller enkelt
Laget med tanke på miljøet
Vær til stede i begge verdener

Liten, lett og smart med en sikker og stabil passform som holder deg tilkoblet og gir deg kontroll over dagen.

Liten og lett for heldagskomfort

LinkBuds S, som veier ca. 4,8 gram, er verdens minste og letteste trådløse hodetelefoner med støyreduksjon og høyoppløselig lyd. Ved både å utvikle en kompakt driver og integrere Bluetooth® Audio SoC og en støyreduksjonsprosessor av høy kvalitet i én brikke har vi klart å holde vekten og størrelsen nede. De er 40 % mindre enn WF-1000XM4. 

LinkBuds S-etui i hvitt med én LinkBud tatt ut
Illustrasjon av en grå LinkBud S i et øre
Komfortable og sikre

LinkBuds S kombinerer en form som er tilpasset menneskeøret, med ergonomisk design for en mer stabil passform. Vi har designet LinkBuds S med informasjon om øreform som er innsamlet siden lanseringen av verdens første hodetelefoner med ørepropper i 1982, samt vurdering av følsomheten i ører for å få en form som er komfortabel for mange mennesker.

Tydelig omgivelseslyd eller støyreduksjon av høy kvalitet

Disse øreproppene gir deg det beste av begge verdener – tydelig omgivelseslyd fra trådløse hodetelefoner når du ønsker å samhandle med verden, og støyreduksjon av høy kvalitet når du må fokusere. LinkBuds S bytter automatisk mellom modus for omgivelseslyd og støyreduksjon, avhengig av hvor du er og hva du gjør.

Delt skjermbilde av mann som danser på en stadion med LinkBuds S med modus for omgivelseslyd på og armen i været
OMGIVELSESLYD
Delt skjermbilde av mann som danser på et uskarpt stadionområde med LinkBuds S med støyreduksjon på og armen i været
STØYREDUKSJON
Tilpass omgivelseslyden til det du foretar deg

Adaptiv lydkontroll er en smart funksjon som registrerer hvor du er og hva du gjør, og deretter justerer innstillingene for omgivelseslyd for en ideell lytteopplevelse. Over tid lærer den seg å gjenkjenne steder du besøker ofte, for eksempel arbeidsplassen eller favorittkafeen din, og tilpasser lyden etter forholdene.

En ny lydopplevelse i AR-spill

Hvis du ser etter nye underholdningsalternativer i tillegg til musikk og anrop, bruker LinkBuds S en ny sensor og teknologi for romlig lyd til å levere fengslende lyd i AR-spill som Ingress fra Niantic.

Når du spiller Ingress og bruker LinkBuds S, gir en sensor og teknologi for romlig lyd deg en ny opplevelse, der lyden kommer fra ulike retninger i henhold til handlingen i spillet med hodesporing.

En mann med en ryggsekk på gaten som smiler til telefonen sin. Tre bobler med scener fra spill inni svever rundt ham.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Sømløs musikk og lydvarsler

Auto Play leverer musikk og lydvarsler akkurat når du trenger dem. Musikken spilles av med perfekt timing, som når du tar på deg hodetelefonene eller begynner å gå for å ta en pause, slik at humøret ditt bedres umiddelbart. Lydvarsler minner deg på alle viktige hendelser, så telefonen kan ligge trygt i lommen. Koble til appene Spotify, Endel og Music 1 for å få favorittmusikken din og avslappende lydmiljøer. Auto Play-appen er i betaversjon, noe som betyr at funksjonene og opplevelsene kan endres og forbedres 2 3 4.

Klare samtaler og omsluttende lyd

Koble enkelt til menneskene du kjenner, og innholdet du elsker. Foreta ultraklare samtaler uten støy, og lytt til fantastisk musikk uten distraksjoner.

Kvinne med LinkBuds S som går i byen og snakker i smarttelefonen sin
Den beste anropskvaliteten i trådløse hodetelefoner fra Sony

Med nøyaktig stemmeregistrering som kontrollerer mikrofoner på utsiden og innsiden av øreproppen, og avansert lydsignalbehandling, blir samtaler ultraklare, selv i støyete omgivelser. Støyreduseringsalgoritmen ble utviklet med kunstig intelligens, og det er brukt mer enn 500 millioner stemmeopptak for å redusere omgivelsesstøy og gjøre stemmen din klar.

Omsluttende lyd, autentisk musikk

En ny driverenhet på 5 mm, med en fleksibel membran, bidrar til å holde LinkBuds S liten. På tross av størrelsen, reproduserer den kraftig bass og krystallklar vokal, og får frem det beste i alle musikksjangre. Rik mellomtonelyd gir klar reproduksjon av stemmer i musikk, filmer og podkaster. Og med forbedret støyreduksjon sørger LinkBuds S også for færre distraksjoner.

Nærbilde av ny superkompakt driverenhet med innsiden eksponert
Logo av trådløs høyoppløselig lyd
Lytt til høyoppløselig lyd uten ledninger 

LinkBuds S støtter trådløs høyoppløselig lyd takket være LDAC, vår teknologi for lydkoding. LDAC overfører omtrent tre ganger mer data enn vanlig Bluetooth®-lyd, slik at du kan lytte til innhold i høyoppløselig lyd med enestående kvalitet som kan måle seg med lyden fra en kablet tilkobling.

Gjenoppretting av alle komprimerte filer i sanntid

DSEE Extreme™ bruker Edge AI (kunstig intelligens) til å oppskalere komprimerte digitale filer i sanntid. De gjenkjenner instrumenter, sjangre og individuelle elementer i hver sang dynamisk, og gjenoppretter høyfrekvent lyd som går tapt i komprimering.

DSEE Extreme™-logo
Koble til og kontroller enkelt

De smarte funksjonene våre gjør det enklere enn noen gang å få tilgang til og nyte underholdningen din i løpet av dagen.

Rask tilgang

En snarvei til musikken din med enkle trykk – uten å måtte bruke smarttelefonen. Lytt til musikken din på en sømløs måte.

Utvidet visning av WH-1000XM4-hodetelefonenes innvendige komponenter.
Bilde av Spotify Tap-logoen
Bilde av Amazon Music Play Now-logoen
Bilde av Endel-logoen
Lytt trygt på musikk med Sony | Headphones Connect-appen

Sjekk hvor trygt du lytter til musikk ved å sammenligne lydtrykkdata registrert av hodetelefonene dine med veiledning fra Verdens helseorganisasjon (WHO). Motta OS-varsler når lydnivåene er for høye.

LinkBuds S har også intuitive berøringskontrollinnstillinger. Du kan tilordne dine egne funksjoner til hver ørepropp ved hjelp av Headphones Connect-appen.

Sony | Headphones Connect-appens logo
Mann og kvinne snakker med mannen til høyre som har på seg LinkBuds S
Snakk, og hør kun omgivelseslyd

Du kan få Speak-to-Chat til automatisk å sette musikken på pause så fort du snakker til noen, så du kun hører omgivelseslyd og kan føre en samtale – en praktisk funksjon om du vil beholde hodetelefonene på eller mangler en ledig hånd. Så snart samtalen er over, starter musikken igjen automatisk.

Rask pause. Rask avspilling.

Musikken stopper når du tar øreproppene ut av ørene – en nærhetssensor vet når du har på deg en av eller begge øreproppene. Musikken starter igjen når du setter øreproppene tilbake i ørene.

Logoer for OK Google og Alexa Built-in
Kontroller alt med stemmen din

Få håndfri hjelp – Bare si «Hei, Google» eller «Alexa» for å aktivere din foretrukne taleassistent. Hør på musikk, kom i kontakt med venner, få varsler, angi påminnelser og mye annet. Du kan til og med styre hodetelefonenes funksjoner med stemmen, som støyreduksjon, lytte til og samhandle med e-postene dine i Microsoft Outlook og bruke Microsoft Teams via Google Assistant eller Siri.

Illustrasjon av hånd og finger som berører en knapp
Du har alt ved fingertuppene

LinkBuds S har berøringskontrollinnstillinger. Klikk på venstre ørepropp for å bytte mellom støyreduksjon og omgivelseslyd eller hold inne for Rask oppmerksomhet, og dobbeltklikk på høyre ørepropp for å gå til neste lydspor.

Logo for Google Fast Pair
Finn hodetelefonene dine med Fast Pair

LinkBuds S støtter den nye Fast Pair-funksjonen til Google. Den gjør at du kan finne hodetelefonene dine med tonelyd eller sjekke den sist kjente posisjonen deres i Googles Find My Device-app på smarttelefonen din.

Logo for Swift Pair
Enkel paring med datamaskin

Swift Pair gjør det raskt og enkelt å parkoble hodetelefonene med en bærbar eller stasjonær PC eller et nettbrett med Windows 10 eller Windows 11. Parkoblingsveiledning åpnes på Windows 10- eller Windows 11-enheter i nærheten når parkoblingsmodus er valgt.

Ikoner for en bærbar datamaskin og smarttelefon
Multipunktstilkobling

Disse Bluetooth®-hodetelefonene kan pares med to Bluetooth-enheter samtidig, noe som gjør dem svært praktiske. Når du mottar et anrop, vet hodetelefonene hvilken enhet som ringer og kobles automatisk til den riktige. Du vil også raskt kunne bytte hodetelefonene til hvilken som helst av de to enhetene kun ved et tastetrykk.

Neste generasjons Bluetooth-lyd

Disse øreproppene er klare for LE Audio (betaversjon), neste generasjons Bluetooth-lyd som muliggjør ekstra lav latens – perfekt for gaming.

Kvinne som sitter i en stue med LinkBuds S, samtidig som hun ser på video på smarttelefonen sin
Illustrasjon av to mennesker som hører på musikk med LinkBuds S, som viser forskjellen mellom vanlig Bluetooth-overføring og samtidig BT-overføring på LinkBuds S

(A) Vanlig V-til-H-BT-overføring (B) Samtidig V/H-BT-overføring på LinkBuds S

Et klarere og mer stabilt Bluetooth-signal

Bluetooth®-signalet sendes til begge ørene samtidig, noe som gir lav forsinkelse og høy lydkvalitet, selv med forstyrrelser i nærheten. Takket være den kraftige integrerte V1-prosessoren vil du få stabil trådløs lyd som ikke hopper.

Laget med tanke på miljøet

LinkBuds S er designet med både stil og miljø i tankene.

Hvite LinkBuds S og ladeetui over en bakgrunn av hvite plastbiter
Gjenvunne plastmaterialer

LinkBuds S inneholder resirkulerte plastmaterialer fra bildeler.

Ingen plast i individuell emballasje

Plast brukes ikke i emballasjen til LinkBuds S, noe som reflekterer vårt engasjement om å redusere miljøbelastningen til produktene våre. 

Hvit LinkBuds S-emballasje med oppheng
Bilde av en vannflaske som brytes ned i små plastbiter, ved siden av et bilde av LinkBuds S i Earth Blue, omgitt av plastbiter

Siden marmormønsteret er unikt for hvert enkelt produkt, kan det forekomme variasjoner mellom fotografiet og den faktiske enheten.

Earth Blue – Laget av resirkulerte materialer

Deler av hoveddelen og etuiet til LinkBuds S i Earth Blue er laget av fabrikkgjenvunnet plast og resirkulerte vannflasker, i tillegg til resirkulerte plastmaterialer fra bildeler. Dette gir dem det karakteristiske marmormønsteret deres. Naturlige variasjoner i marmormønsteret betyr at ingen LinkBuds S-par i Earth Blue er helt like.

Ethvert par hjelper «Protect our Oceans»-prosjektet

Sony har gitt 1 million amerikanske dollar totalt, inkludert USD 500 000 gjennom salg av LinkBuds S-enheter, til Conservation International i løpet av 2022–2023 for å beskytte 29 400 kvadratkilometer med hav. Denne investeringen bidrar til å gi nytt liv til havområder og gjenopprette havets evne til å ta vare på oss alle.

Logo for Conservation International
Vær klar for dagen

Lytt når som helst og hvor som helst med IPX4-vannavstøtende egenskaper og nok batteri for en hel dag.

Nærbilde av hodet og skuldrene til en kvinne som har på seg hvite LinkBuds S mens hun løper
Vannavstøtende for daglig bruk

IPX4-klassifisert vannmotstand sørger for at Sony-øreproppene ikke lar seg stoppe av litt sprut eller svette, slik at du kan fortsette å bevege deg til musikken.

Lytt hele dagen, og lad på få minutter

Du kan bruke øreproppene hele arbeidsdagen med 6 timers lading fra øreproppene og lagre ytterligere 14 timer i ladeetuiet. Det gir hele 20 timers lytting hver gang du forlater huset. Har du dårlig tid? En hurtiglading på 5 minutter gir deg opptil 60 minutter med avspilling, og Sony | Headphones Connect-appen vil til og med varsle deg når batterinivået faller under 30 %.

Ikoner for batterilevetid, hurtiglading og avspillingstid med 5 minutters opplading for 60 minutters avspilling fremhevet
Grå LinkBuds S i matchende etui med lokket åpent
Svært lite etui, det perfekte par

Med stilig, avrundet design og matchende farger passer ladeetuiet perfekt sammen med LinkBuds S. Det får enkelt plass i hånden eller lommene dine for livet på farten.

Hva finnes i esken?

Når du åpner emballasjen til LinkBuds S, finner du ørepropptupper i fire størrelser som passer ulike ørefasonger, og en USB-C-ladekabel.

Bilde av et grått LinkBuds S-etui med LinkBuds S, 3 ekstra par med ørepropptupper og en USB-C-ladekabel
Sertifisert hodetelefon for personlig opplevelse

Med 360 Reality Audio-sertifiserte hodetelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du gjøre opplevelsen din perfekt ved å analysere øreformen og få den ultimate oppslukende musikkopplevelsen .

En personlig kinoopplevelse 

Med BRAVIA XR™ og trådløs WLA-NS7-sender.

Nyt en spennende Dolby Atmos®-opplevelse og 360 Spatial Sound som tilpasser seg ørene dine med BRAVIA XR og disse øreproppene ved hjelp av den trådløse WLA-NS7-senderen.  

Bilde av en person som lytter med lukkede øyne, en annen person som strekker seg og en tredje i et rullestolmaleri
Tilgjengelighet

Vi mener at teknologi bør gjøre verden mer interaktiv, mer kreativ, mer underholdende og mer inkluderende. Ved å ta i bruk et menneskesentrert, inkluderende design i lydproduktene våre kan vi tilby Kando-opplevelsen vår til alle brukerne våre, uansett alder, evner eller omgivelser.

Spesifikasjoner og funksjoner

Forbli tilkoblet med LinkBuds S trådløse ørepropper fra Sony. LinkBuds S har optimalisert omgivelseslyd og støyreduksjon, og de er små og lette, slik at du kan bruke dem hele dagen.
  • De er alltid på og kobler sammen online- og offline-verdenene dine

  • De bytter automatisk mellom optimalisert omgivelseslyd og støyredusering

  • Ekstra liten, lett og med god passform

  • Oppslukende musikk og klare anrop

  • 20 timers batteritid og 5 minutters hurtiglading som gir deg opptil 60 minutter med avspillingstid

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere