LinkBuds

Never off

Med LinkBuds er du alltid koblet til hverdagen. Bruk dem komfortabelt hele døgnet, uten å kjenne at du har noe i ørene. Behold kontakten med personer og omgivelser, uten å måtte sette musikken din på pause. LinkBuds kobler sammen hverdagen og underholdningen du elsker, uansett hvor du er eller hva du gjør.

LinkBuds

Her er vennene våre som bruker LinkBuds i livene sine.

LinkBuds-logo
Hold hver verden aktiv

LinkBuds-serien er komfortabel og smart nok til å brukes hele tiden og tilpasse seg ditt liv – så du kan holde kontakten med folkene og underholdningen du liker.

Registrer deg nå for å få de nyeste oppdateringene og tidsbegrensede tilbud. Klikk på koblingen nedenfor for ikke å gå glipp av noe.

Ta en kikk på LinkBuds
Hold kontakt med omverdenen

Se hvordan LinkBuds holder deg i kontakt med hverdagslivet ved å kombinere en god passform og en åpen stil over øret med høy anrops- og lydkvalitet.

Hold hver verden aktiv

LinkBuds er små og lette med et åpent høyttalerdesign og holder deg i kontakt med dine verdener hele dagen.

Hør samtaler og musikk krystallklart

Samtaler er svært klare for en autentisk lytteopplevelse, og all musikken din forbedres.

Enkel hverdag

De smarte funksjonene våre gjør det svært enkelt å bruke LinkBuds.

Laget med tanke på miljøet

LinkBuds bruker resirkulerte plastmaterialer for estetiske deler og plastfri emballasje.

Vær klar for hverdagens utfordringer

Med IPX4-vannavstøtende egenskaper og lang batteritid holder LinkBuds deg i gang, når som helst og hvor som helst.

Hold hver verden aktiv

LinkBuds kobler alle verdenene dine perfekt sammen med et åpent høyttalerdesign som lar deg høre samtaler, musikk og annet nettinnhold når som helst, så vel som omgivelseslydene rundt deg, uten at du kjenner noe på øret. De er små og lette med en super passform for timevis med komfortabel bruk, og sikrer at du alltid er tilgjengelig, slik at du aldri går glipp av noe som helst.

Tilkoblet og oppmerksom

Det nyutviklede åpne høyttalerdesignet, hvor midten av membranen er åpen for lydtransparens, gjør at du kan høre lydene rundt deg klart og tydelig. Du hører når noen sier navnet ditt under et anrop, og du kan snakke med venner mens du lytter til musikk.

Liten og lett

Med en vekt på kun fire gram og en utrolig liten størrelse er LinkBuds et vidunder innen miniatyrisering. I motsetning til vanlige hodetelefoner er den beskyttende overflaten som dekker høyttalermembranen, integrert i kabinettet, hvilket er svært plassbesparende.

Hvitt LinkBuds-etui med én LinkBud tatt ut
Illustrasjon av en grå LinkBud i et øre
God og komfortabel passform

LinkBuds kombinerer en form som er perfekt tilpasset menneskeøret, med ergonomisk design for en mer stabil passform. Vi har utviklet LinkBuds med omfattende innsamlede data om ørefasonger siden verdens første øretelefoner ble lansert i 1982.

Hør samtaler og musikk krystallklart

Foreta anrop uten støy for krystallklare samtaler. Lytt til musikk med høy lydkvalitet og gjenopprettede komprimerte spor takket være vår DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), som får favorittbandene og -artistene dine til alltid å høres bra ut.

Visning av LinkBuds indre deler
Krystallklare, støyfrie samtaler

Teknologi for nøyaktig stemmeregistrering med avansert lydsignalbehandling sørger for at personen i den andre enden hører stemmen din tydelig, selv når du er i støyete situasjoner. Støyreduseringsalgoritmen vår ble utviklet ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring, og det er brukt mer enn 500 millioner stemmeopptak for å redusere omgivelsesstøy og gjøre stemmen din krystallklar i mange ulike omgivelser.

Autentisk, naturlig lyd

Nyt balansert lyd med høy kvalitet og et klart mellomtonespekter. Den integrerte V1-prosessoren gjengir alle detaljene i musikken med minimal forvrengning for en autentisk lytteopplevelse. En spesialutviklet ringdriver på 12 mm med en fleksibel membran gir fyldig, balansert lyd.

Kvinne som bruker en grå LinkBud
Logo for DSEE
Gi favorittmusikken din et løft

Når en original musikkilde komprimeres, mister den de høyfrekvente lydene som sørger for detaljer og fylde i et spor. Vår Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter disse og skaper lyd av høy kvalitet som er mer tro mot det opprinnelige opptaket.

Enkel hverdag

De smarte funksjonene våre gjør det enklere enn noen gang å nyte underholdning og holde kontakten.

Bare trykk i nærheten av øret

LinkBuds er kanskje små, men det betyr ikke at de er vanskelige å bruke. Wide Area Tap gjør at du kan dobbelt- eller trippeltrykke i luften foran hvilket som helst øre for å styre musikkavspillingen – du trenger altså ikke å berøre LinkBuds for å bruke dem .

Mann som løfter fingeren opp til en hvit LinkBud i øret
Rask tilgang

En snarvei til musikken din med enkle trykk – uten å måtte bruke smarttelefonen. Lytt til musikken din på en sømløs måte.

Utvidet visning av WH-1000XM4-hodetelefonenes innvendige komponenter.
Bilde av Spotify Tap-logoen
Bilde av Amazon Music Play Now-logoen
Bilde av Endel-logoen
Bilde av en person på gaten, med illustrasjoner rundt hodet som viser ulike volumnivåer
Justerer lydvolumet automatisk ut ifra omgivelsene

Adaptiv volumkontroll er en smartfunksjon som automatisk optimaliserer volumet basert på hvor du befinner deg. Nyt lavere volum på rolige steder og høyere volum i mer støyende omgivelser.

Snakk, og hør kun omgivelseslyd

Du kan få Speak-to-Chat til automatisk å sette musikken på pause så fort du snakker til noen, så du kun hører omgivelseslyd og kan føre en samtale – en praktisk funksjon om du vil beholde hodetelefonene på eller mangler en ledig hånd. Så snart samtalen er over, starter musikken igjen automatisk.

Par som snakker. En som bruker LinkBuds

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Sømløs musikk og lydvarsler

Auto Play leverer musikk og lydvarsler akkurat når du trenger dem. Musikken spilles av med perfekt timing, som når du tar på deg hodetelefonene eller begynner å gå for å ta en pause, slik at humøret ditt bedres umiddelbart. Lydvarsler minner deg på alle viktige hendelser, så telefonen kan ligge trygt i lommen. Koble til Spotify-, Endel- og Apple Music-appene for å lytte til favorittmusikken din og avslappende lydbilder. Auto Play-appen er i beta-versjon, noe som betyr at funksjonene og opplevelsene kan endres og forbedres.

Logoer for Google Assistant og Alexa built-in
Kontroller alt med stemmen din

Få håndfri hjelp. Bare si «OK Google» eller «Alexa» for å aktivere din foretrukne taleassistent. Bli underholdt, kom i kontakt med venner, få informasjon, lytt til musikk og varsler, angi påminnelser og mye annet. Du kan til og med styre hodetelefonenes funksjoner med stemmen, som å sjekke det gjenværende batterinivået. Du kan også lytte til og samhandle med e-postene dine i Microsoft Outlook og bruke Microsoft Teams via Google Assistant eller Siri.

Logo for Google Fast Pair
Finn hodetelefonene dine med Fast Pair

LinkBuds støtter den nye, praktiske Fast Pair-funksjonen til Google. Med ett trykk veileder LinkBuds deg gjennom rask, enkel Bluetooth-parkobling med Android-enheter. Du kan enkelt finne hodetelefonene ved å ringe dem eller bruke en smarttelefon til å se hvor de befant seg sist. Du vil også bli varslet når batterinivået til hodetelefonene er lavt, slik at du vet når du må lade dem.

Logo for Swift Pair
Enkel paring med datamaskin

Swift Pair gjør det raskt og enkelt å parkoble LinkBuds med en bærbar eller stasjonær PC, eller et nettbrett med Windows 10 eller Windows 11. Parkoblingsveiledning åpnes på Windows 10- eller Windows 11-enheter i nærheten når parkoblingsmodus er valgt.

Ikoner for en bærbar datamaskin og smarttelefon
Multipunktstilkobling

Disse Bluetooth®-hodetelefonene kan pares med to Bluetooth-enheter samtidig, noe som gjør dem svært praktiske. Når du mottar et anrop, vet hodetelefonene hvilken enhet som ringer og kobles automatisk til den riktige. Du vil også raskt kunne bytte hodetelefonene til hvilken som helst av de to enhetene kun ved et tastetrykk.

En mann med en ryggsekk på gaten som smiler til telefonen sin. Tre bobler med scener fra spill inni svever rundt ham.
En ny lydopplevelse i AR-spill

Hvis du ser etter nye underholdningsalternativer i tillegg til musikk og anrop, bruker LinkBuds en ny sensor og teknologi for romlig lyd til å levere fengslende lyd i AR-spill som Ingress fra Niantic.

Når du spiller Ingress og bruker LinkBuds, gir en sensor og teknologi for romlig lyd deg en ny opplevelse, der lyden kommer fra ulike retninger i henhold til handlingen i spillet med hodesporing.

Laget med tanke på miljøet

LinkBuds er ikke bare designet for å være stilige, men også med tanke på miljøet med redusert bruk av plastmaterialer for estetiske deler og plastfri emballasje.

Grått LinkBuds-etui med LinkBuds ved siden av, omgitt av grå plastbiter
Gjenvunne plastmaterialer

LinkBuds inneholder resirkulerte plastmaterialer fra bildeler.

Ingen plast i individuell emballasje

Plast brukes ikke i emballasjen til LinkBuds, noe som reflekterer vårt engasjement om å redusere miljøbelastningen til produktene våre.

LinkBuds-eske
Vær klar for hverdagens utfordringer

Lytt når som helst og hvor som helst med IPX4-vannavstøtende egenskaper og nok batteri for en hel dag.

Logo for IPX4
Vannavstøtende for daglig bruk

IPX4-klassifisert vannmotstand sørger for at hodetelefonene ikke lar seg stoppe av litt sprut eller svette, slik at du kan fortsette å bevege deg til musikken.

Et klarere og mer stabilt Bluetooth-signal

Bluetooth®-signalet sendes til begge ørene samtidig, noe som gir lav forsinkelse og høy lydkvalitet, selv med forstyrrelser i nærheten. Takket være den kraftige integrerte V1-prosessoren vil du få stabil trådløs lyd som ikke hopper.

Illustrasjon av to mennesker som hører på musikk med LinkBuds, som viser forskjellen mellom vanlig Bluetooth-overføring og samtidig BT-overføring på LinkBuds.

(A) Vanlig V-til-H-BT-overføring. (B) Samtidig V/H-BT-overføring på LinkBuds

Ikoner for batterilevetid, hurtiglading og avspillingstid
Lytt hele dagen, og lad på få minutter

Du kan bruke hodetelefonene gjennom hele arbeidsdagen med 5,5 timers lading fra hodetelefonene og lagre ytterligere 12 timer i ladeetuiet. Det betyr hele 17,5 timers lyttetid hver gang du forlater huset. Har du det travelt? En 10-minutters hurtiglading gir deg opptil 90 minutters spilletid, og Sony | Headphones Connect-appen vil til og med varsle deg når ladenivået faller under 30 %.

Lite, perfekt utformet etui

Ladeetuiet er ekstra lite og har en stilig, avrundet form som ligger godt i hånden eller lomma mens du er på farten. Åpne med et enkelt knappetrykk.

Grått LinkBuds-etui
Bilde av et grått LinkBuds-etui med LinkBuds, ørebøyler i 5 størrelser og en USB-C-ladekabel
Hva finnes i esken?

Når du åpner emballasjen til LinkBuds, finner du fem ulike størrelser av festestøtter som passer ulike ørefasonger, og en USB-C-ladekabel.

Sertifisert hodetelefon for personlig opplevelse

Med 360 Reality Audio-sertifiserte hodetelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du gjøre opplevelsen din perfekt ved å analysere øreformen og få den ultimate oppslukende musikkopplevelsen .

Bilde av en person som lytter med lukkede øyne, en annen person som strekker seg og en tredje i et rullestolmaleri
Tilgjengelighet

Vi mener at teknologi bør gjøre verden mer interaktiv, mer kreativ, mer underholdende og mer inkluderende. Ved å ta i bruk et menneskesentrert, inkluderende design i lydproduktene våre kan vi tilby Kando-opplevelsen vår til alle brukerne våre, uansett alder, evner eller omgivelser.

Spesifikasjoner og funksjoner

Hold deg tilkoblet og oppmerksom på mennesker og steder i hverdagen, uten å måtte sette det personlige lydsporet ditt på pause. LinkBuds kobler sammen hverdagen og underholdningen du elsker, uansett hvor du går og hva enn du gjør.
  • Et åpent høyttalerdesign med lydtransparens kobler sammen online og offline verdener

  • Ekstra liten, lett og med god passform

  • Hør samtaler og musikk krystallklart

  • 5,5 t batteritid, totalt 17,5 t med ladeetui, hurtiglading

  • Tåler svette og vannsprut med IPX4-klassifisering

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere