WF-1000XM4 

Your sound. Nothing Else

En helt spesiell lydopplevelse skreddersydd for deg. De trådløse WF-1000XM4-hodetelefonene løfter bransjeledende støyreduksjon og lydkvalitet til nye høyder. Laget for å passe til alle ører og gir deg en opplevelse som kan tilpasses enhver situasjon.

HODETELEFONER

WF-1000XM4 – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

WF-1000XM4
Svarte WF-1000XM4-hodetelefoner sett forfra og fra siden

silverblack

Veil. pris

kr 2 800,00

(inkl. MVA)
Prisvinner

Registrer deg nå for å få de nyeste oppdateringene og tidsbegrensede tilbud. Klikk på koblingen nedenfor for ikke å gå glipp av noe.

Ta en kikk på WF-1000XM4-hodetelefonene
Oppdag frihet

Se hvordan WF-1000XM4-hodetelefonene kombinerer vår mest avanserte støyreduksjon med enestående lydytelse og tilpassede smartfunksjoner som justeres etter omgivelsene.

Logo for digital støyreduksjon
Bransjeledende støyreduksjon
Utvidet visning av hodetelefon
Enestående lydkvalitet
Illustrasjon av to personer som snakker sammen
Speak-to-Chat
Ikon for telefon som ringer
Utmerket anropskvalitet
Nærbilde av hodetelefon i et øre
Laget for å passe til deg
Vanntett-ikon og batteriikon
Vannmotstand og batteritid
Bransjeledende støyreduksjon – bedre enn noensinne

Alt i WF-1000XM4-hodetelefonene er utformet fra grunnen av. For eksempel vår nye integrerte V1-prosessor som er spesialutviklet av Sony, og som demper mer støy enn noensinne, en ny driverenhet med høyere ytelse, mikrofoner med støyregistrering, samt nyskapende støyisolerende ørepropptupper med mer stabil passform.

Opplev støyreduksjon selv
En kvinne med WF-1000XM4-hodetelefoner som løper utendørs
Minimerer vindstøy

Unngå forstyrrelser, selv på vindfulle dager. Automatisk vindstøyreduksjon registrerer vind og demper den automatisk.

Hør mer av omgivelsene dine

I modus for omgivelseslyd fanger WF-1000XM4-hodetelefonene opp mer av lyden rundt deg enn noensinne, slik at du får en mer naturlig lytteopplevelse og holder kontakten med omgivelsene.

En mann med WF-1000XM4-hodetelefoner som venter på en benk på en stasjon
Enestående lydkvalitet

WF-1000XM4 støtter nå trådløs høyoppløselig lyd. Spesialutformede drivere på 6 mm sørger for at de kan produsere dynamisk lyd til tross for den lille størrelsen, og den kompatible membranen gjengir et rikt bassregister. Den integrerte V1-prosessoren øker lydkvaliteten, reduserer forvrengning og muliggjør LDAC-kodekbehandling og DSEE Extreme.

Logo for høyoppløselig trådløs lyd
Lytt til høyoppløselig lyd uten ledninger

WF-1000XM4 støtter nå trådløs høyoppløselig lyd takket være LDAC, vår bransjegodkjente teknologi for lydkoding. LDAC overfører omtrent tre ganger mer data (ved en maks. overføringshastighet på 990 kbps) enn vanlig Bluetooth®-lyd, slik at du kan lytte til innhold i høyoppløselig lyd med enestående kvalitet som kan måle seg med lyden fra en kablet tilkobling.

DSEE Extreme-logo
Gjenoppretting av alle komprimerte filer i sanntid

DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) bruker Edge AI (kunstig intelligens) til å oppskalere komprimerte digitale filer i sanntid. Den gjenkjenner instrumenter, sjangre og individuelle elementer i hver sang dynamisk, som vokal eller mellompartier, og gjenoppretter høyfrekvent lyd for en rikere, mer komplett lytteopplevelse som ellers går tapt i komprimering.

En enda smartere lytteopplevelse

Når du begynner å snakke, setter Speak-to-Chat musikken på pause og slipper inn omgivelseslyd, slik at du kan føre en samtale – praktisk når du ikke vil ta av deg hodetelefonene eller har hendene fulle. Så snart samtalen er over, starter musikken igjen automatisk. Speak-to-Chat gjenkjenner og reagerer på stemmen din. Funksjonen er basert på teknologi for nøyaktig stemmeregistrering som kombinerer fire mikrofoner og sensorer med avansert lydsignalbehandling.

Adaptiv lydkontroll justeres automatisk etter situasjonen du befinner deg i

Adaptiv lydkontroll er en smart funksjon som registrerer hvor du er og hva du gjør, og deretter justerer innstillingene for omgivelseslyd for en ideell lytteopplevelse.

GPS-aktige gatekart viser områder av interesse
Hodetelefoner som blir kjent med deg

Hvis du ønsker, kan adaptiv lydkontroll gjenkjenne steder du ofte befinner deg på, for eksempel kontoret, treningssenteret eller favorittkafeen din, og tilpasse lyden til situasjonen. 

Utmerket anropskvalitet

Teknologi for nøyaktig stemmeregistrering bruker stråleformende mikrofoner og en vibrasjonssensor som gjør at WF-1000XM4-hodetelefonene kan fange opp stemmen din tydelig og nøyaktig, slik at du kan føre håndfrie telefonsamtaler hjemme, på en kafé eller hvor enn du befinner deg. Støyreduksjon sørger for at du hører personen i den andre enden bedre, selv i støyende omgivelser.

Illustrasjon av en person som har på seg WF-1000XM4-hodetelefoner som viser hvordan stråleformende mikrofoner fungerer
Laget for å ta opp hvert eneste ord

Stråleformende mikrofoner er kalibrert slik at de bare fanger opp lyder fra stemmen din. Et forbedret signal-/støyforhold sørger for at de fanger opp hvert eneste ord, selv når du er omgitt av mye støy.

Illustrasjon av en person med WF-1000XM4-hodetelefoner som viser hvordan benledningssensoren registrerer talevibrasjoner
Registrerer talevibrasjoner for økt klarhet

En vibrasjonssensor fanger bare opp vibrasjoner fra stemmen din – den registrerer ikke omgivelseslyd – slik at stemmen din blir enda klarere når du foretar anrop.

Kontroller alt med stemmen din

Få håndfri hjelp. Bare si «OK Google» eller «Alexa» for å aktivere din foretrukne taleassistent. Bli underholdt, kom i kontakt med venner, få informasjon, lytt til musikk og varsler, angi påminnelser og mye annet. Du kan til og med bruke stemmen til å styre hodetelefonfunksjoner som støyreduksjon.

Mann med WF-1000XM4-hodetelefoner som snakker håndfritt på smarttelefonen sin
Fast Pair-logo
Finn hodetelefonene dine med Fast Pair

WF-1000XM4-hodetelefonene støtter den nye praktiske Fast Pair-funksjonen til Google. WF-1000XM4 gir rask, praktisk Bluetooth-paring med Android-enheter med ett trykk. Du kan enkelt finne hodetelefonene ved å ringe dem eller bruke en smarttelefon til å sjekke hvor de befant seg sist. Du vil også bli varslet når batterinivået til hodetelefonene er lavt, slik at du vet når du må lade dem.

Illustrasjon av en bærbar PC som sender ut trådløse signaler
Enkel paring med datamaskin

Swift Pair gjør det raskt og enkelt å pare WF-1000XM4-hodetelefonene med en bærbar PC, en stasjonær PC eller et nettbrett med Windows 10. Paringsveiledning åpnes på Windows 10-enheter i nærheten når paringsmodus er valgt.

Ergonomisk overflatedesign for bedre passform

I tiden etter at vi lanserte verdens første hodetelefoner med ørepropper i 1982 (MDR-E252), har vi undersøkt enorme mengder data relatert til ørefasonger over hele verden. WF-1000XM4-hodetelefonene er resultatet av disse undersøkelsene og kombinerer en fasong som passer i ørehulen, med et ergonomisk overflatedesign som gir en mer stabil passform.

Bruk appen til å finne den perfekte størrelsen

Finn riktig passform for ørene dine med Sony | Headphones Connect-appen. Noen få enkle mål gjør det enkelt å finne den ideelle størrelsen på støyisolerende ørepropptupper for å sikre maksimal lydkvalitet og minimal støy utenfra.

Bilde som viser brukergrensesnittet til Sony | Headphones Connect-appen
Kvinne med WF-1000XM4-hodetelefoner som ser på smarttelefonen sin
Perfekt til TV-serier, filmer med mer

Ser du på videoinnhold på smarttelefonen eller nettbrettet? Den avanserte trådløse tilkoblingen til WF-1000XM4 synkroniserer det du ser på skjermen med det du hører på hodetelefonene for å gi deg en bedre visningsopplevelse.

Et klarere og mer stabilt Bluetooth-signal

Den optimaliserte overføringsalgoritmen med den integrerte V1-prosessoren har gjort tilkoblingen mer stabil og mindre utsatt for lydhopping, selv i omgivelser med interferens. Den gjør det mulig å overføre lyd til begge ørene samtidig med svært liten ventetid, og med høyere signalstyrke enn noensinne.

Illustrasjon som sammenligner V-til-H-BT-overføring på WF-1000X-hodetelefonene med samtidig V/H-BT-overføring på WF-1000XM4

(A) WF-1000X V-til-H-BT-overføring.
(B) WF-1000XM4 samtidig V/H-BT-overføring

Vannavstøtende for daglig bruk

IPX4-klassifisert vannmotstand sørger for at hodetelefonene ikke lar seg stoppe av litt sprut eller svette, slik at du kan fortsette å bevege deg til musikken.

Lytt hele dagen, og lad på få minutter

Du kan bruke hodetelefonene gjennom hele arbeidsdagen – 8 timer– og få ytterligere 16 timer fra ladeetuiet. Dermed kan du lytte i totalt 24 timer hver gang du forlater huset. Har du dårlig tid? En hurtiglading på 5 minutter gir deg opptil 60 minutter med avspilling, og Sony | Headphones Connect-appen vil til og med varsle deg når batterinivået faller under 30 %.

Illustrasjon av ladetider
Gjenstander på et skrivebord, inkludert WF-1000XM4-ladeetuiet på en trådløs lader.
Enkel, trådløs lading med Qi-teknologi

WF-1000XM4 krever ingen kabler og har Qi-teknologi for enkel trådløs lading. Du kan bruke en smarttelefon med Qi-teknologi, for eksempel den nyeste Xperia-modellen med funksjon for batterideling, til å lade hodetelefonene og ladeetuiet.

Du har alt ved fingertuppene

WF-1000XM4-hodetelefonene har intuitive berøringskontrollinnstillinger. Klikk på venstre ørepropp for å bytte mellom støyreduksjon og omgivelseslyd eller hold inne for Rask oppmerksomhet, og dobbeltklikk på høyre ørepropp for å gå til neste lydspor. Du kan også tilordne egne funksjoner til hver ørepropp med Headphones Connect-appen.

Rask pause. Rask avspilling.

Musikken stopper når du tar øreproppene ut av ørene – en nærhetssensor vet når du har på deg en av eller begge øreproppene. Musikken starter igjen når du setter øreproppene tilbake i ørene.

Kvinne med WF-1000XM4-hodetelefoner som sitter på en sofa og ser på smarttelefonen sin
Hvordan liker du å lytte?

Juster styrken på bakgrunnstøyen og angi at du bare skal høre stemmer, med Sony | Headphones Connect-appens kontroll av omgivelseslyd. Equalizer-funksjonen gjør det mulig å tilpasse lydnivåene etter musikken din.

Velg favorittfargen din

WF-1000XM4-hodetelefonene leveres i en svart og sølvfarget farge.

Et par med svarte WF-1000XM4-hodetelefoner og et svart ladeetui ved siden av et hvitt ladeetui
En hånd som holder et ladeetui som inneholder WF-1000XM4-hodetelefonene
Mindre størrelse, uten kompromisser

Vi har omformet det interne oppsettet for å gjøre WF-1000XM4-hodetelefonene 10 % mindre enn den forrige generasjonen, uten å redusere lydkvaliteten eller batterilevetiden. Med en vekt på bare 7,3 g er de lette nok til at du kan bruke dem hele dagen. Ladeetuiet er også 40 % mindre, men gir deg likevel lading for 16 timer på farten.

Bedre for miljøet

WF-1000XM4-emballasjen inneholder ikke plast og er utformet basert på designprinsipper for lav giftighet og en mer ansvarlig resirkuleringsfilosofi. 99 % av papiremballasjen, bortsett fra etikettene, er laget av resirkulerte og bærekraftige materialer som er spesialutviklet for Sony.

Bilde av WF-1000XM4-emballasje ved siden av et utvalg bærekraftige emballasjematerialer
Par med WF-1000XM4-hodetelefoner med lateetui, støyisolerende ørepropptupper i tre størrelser og en USB-C-ladekabel.
Innholdet i esken

Når du åpner emballasjen til WF-1000XM4-hodetelefonene, finner du støyisolerende ørepropptupper i tre størrelser og en USB-C-ladekabel.

Så oppslukende. Så virkelig.

Bli oppslukt av lyd fra alle kanter – som om du er på en livekonsert eller sammen med en artist under et studioopptak – hver gang du tar på deg hodetelefonene. Musikk har aldri vært så fengslende og ekte som med 360 Reality Audio.

Logo for Artist Connection-app
Prøv eksempelmusikk på demospilleren ved å laste ned Artist Connection-appen

Spesifikasjoner og funksjoner

De helt trådløse WF-1000XM4-hodetelefonene kombinerer bransjeledende støyreduksjon med lyd av høy kvalitet, smarte lyttefunksjoner, vannmotstand, batteri som varer hele dagen, og langvarig lyttekomfort.
  • Forbedret digital støyreduksjon med integrert V1-prosessor

  • Lydkvalitet med trådløs høyoppløselig lyd

  • Smart lytting og klare anrop

  • Ergonomisk overflatedesign for stabil passform

  • Vannmotstand og lang batteritid for daglig bruk

Driverenhet
6 mm
DSEE Extreme
Ja
Frekvensrespons (Bluetooth®-kommunikasjon)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20–40 000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere