Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Les transkriberingen av denne videoen

BRAVIA XR MASTER Series A95K

Våre klareste OLED-farger noensinne
ALLE TV-ER

A95K | BRAVIA XR | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Google TV)

A95K Series
Bilde av A95K | BRAVIA XR | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Google TV)

139 cm (55")

XR-55A95K

Veil. pris

kr 33 000,00

(inkl. MVA)

164 cm (65")

XR-65A95K

Veil. pris

kr 43 000,00

(inkl. MVA)

Registrer deg nå for å få de nyeste oppdateringene og tidsbegrensede tilbud. Klikk på koblingen nedenfor for ikke å gå glipp av noe.

Prisvinner
Neste generasjon lyd og bilde med kognitiv intelligens

Ta lyd og bilde til neste nivå med den geniale Cognitive Processor XR™. Den revolusjonerende prosessoren på BRAVIA XR™ TV-er fra Sony, gjengir innholdet slik mennesker ser og hører for å gi en utrolig naturtro opplevelse. Den forstår hvordan menneskeøyet fokuserer, og kryssanalyserer bilder for å gi naturtro dybde, usedvanlig kontrast og vakre, levende farger.

Vår bredeste fargepalett, naturlig og lys

Den nye OLED (QD-OLED)-skjermen gir deg vår bredeste fargepalett, takket være Cognitive Processor XR™. Denne unike prosessoren gjenskaper naturlige toner og skjær som mennesker synes er vakre, og fyller skjermen med levende farger og realistiske teksturer i alle lysnivåer.

Opplev naturtro dybde med ekte mørke og lyse farger

Ved å kombinere XR OLED Contrast Pro med en OLED (QD-OLED)-skjerm øker denne TV-en fargelysheten med opptil 200 % sammenlignet med konvensjonelle OLED-TV-er, noe som gir liv til scener med rene mørke og lyse farger. Den er drevet av Cognitive Processor XR™ og forbedrer bildene på samme måte som øynene dine fokuserer, slik at du ikke går glipp av en eneste detalj i strålende lys eller i dype skygger.

Lydbølger fra en musiker som spiller fiolin på konsert
Skjermen er høyttaleren, bilder og lyd i harmoni

Acoustic Surface Audio+™ bruker spesielle aktuatorer for å gjøre skjermen til en flerkanals høyttaler. Lyden passer nøyaktig med det som skjer på skjermen, slik at lyd og bilde er synkronisert for en fengslende opplevelse.

Oppdag nye måter å se på TV på med BRAVIA CAM

Du sitter alltid på den beste plassen med BRAVIA CAM. Den finner ut hvor du sitter og optimaliserer bilde og lyd etter din posisjon. Den har også bevegelseskontroll, videosamtale og mange andre morsomme, nye opplevelser som venter på å bli utforsket.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Nærbilde av kvinne som fjernstyrer TV-en med stemmen sin
Bare si hva du vil se på med talesøk

Finn nye favoritter raskere med talesøk. Gå rett til en serie eller film, kun ved å si tittelen, eller bla gjennom med talesøk, ved å si ting som «finn action-filmer». Trykk på taletasten på fjernkontrollen for å komme i gang

Dual Style – laget for livstilen din

Denne TV-en har to ulike stiler. Stil med frontstilling og utforming med én plate byr på den mest fengslende opplevelsen som er mulig, mens Stil med bakstilling plasserer TV-en tett inntil veggen så den passer best mulig inn i rommet

Denne TV-en må av sikkerhetsgrunner settes på en benk eller sokkel som er bredere og dypere enn TV-en.

Ta kinoopplevelsen med hjem, og se filmer som følger med BRAVIA XR
Perfekt for PlayStation®5
Bilde av fire plastflasker og fire CD-er til venstre og en pil som peker mot en BRAVIA-TV med et skjermbilde av en fisk som svømmer i et hav til høyre
Forny, gjenvinn og reduser, det sparer miljøet 

Våre BRAVIA XR TV-er er laget for fengslende opplevelser, med miljøet i tankene. Vi har forpliktet oss til å bruke mindre ny plast i våre TV-er og i emballasje. A95K bruker SORPLAS™, som er utviklet av Sony, med en gjenvinningsgrad på opptil 85 % i bakdekselet. Våre unike teknologier for baklyskontroll, BRAVIA CAM og sensorer gir høy bildekvalitet og reduserer strømforbruket.

XR-bilde
Delt skjerm med nærbilde av frukt med bær og fersken som viser fargeforbedringen ved bruk av XR Triluminos Pro+
Vårt bredeste fargespekter - naturlig og vakkert

Denne nye OLED (QD-OLED) TV-en med millioner av enkeltstående, selvlysende piksler gir flere farger enn noen gang før, for en helt ny opplevelse. Sammen med Cognitive Processor XR™ blir metningen, nyansen og lysstyrken til hver farge presentert i utsøkt detalj, noe som avslører subtile toner og forskjeller som du vanligvis bare ser i virkeligheten.

De klareste fargene og reneste svartfargene for naturtro dybde 

XR OLED Contrast Pro drifter OLED(QD-OLED)-panelet slik at du får ekte kontrast med klare farger. Denne OLED TV-en har en temperatursensor og en varmeavleder som sprer varmen utover, og bruker Cognitive Processor XR™ til å registrere skjermtemperaturen og kontrollere lyset nøyaktig, noe som gir opptil 200 % mer fargestyrke enn tradisjonelle OLED-TV-er.

Nærbilde av fjærene på en fugl
Gjenskaper tapt tekstur, alt innhold oppskaleres til 4K

Med XR 4K Upscaling får du underholdning tett på 4K-kvalitet, uansett innhold eller kilde. Vår Cognitive Processor XR™ har tilgang til store mengder data og gjenskaper tapte teksturer og detaljer for virkelighetstro bilder.

Intelligent bevegelsesbehandling for jevn, rask action

XR OLED Motion, som drives av vår Cognitive Processor XR™, motvirker uskarphet ved å oppdage og analysere viktige visuelle elementer i etterfølgende bilder. Det skaper og setter inn ekstra bilder, så du kan se jevne og tydelige handlinger, også i sekvenser med rask bevegelse.

Bilde av en kvinne på rullebrett i en skatepark
Delt skjermvisning på veggmonterte TV-er med skjermbilde av et blått krater i oransje berg med ekte farger fra alle vinkler
Vakre farger fra alle mulige vinkler 

Det har aldri vært bedre å se på TV-en fra siden. Den nye generasjonen med selvlysende OLED (QD-OLED)-skjermer på A95K holder lystettheten konstant. Fargene er stabile og ekte fra alle synsvinkler.

Mindre gjenskinn og refleksjon, for fengslende visninger

Gjenskinn og refleksjoner gjør det vanskelig å se klart, spesielt i mørke scener der dybde og detaljer ofte blir skjult. Med ekstrem lav refleksjon av utelys reduserer OLED (QD-OLED)-skjermen denne effekten og gir en utrolig lysstyrke, farge og kontrast i nesten alle lysforhold. Dykk ned i scenen og opplev fengslende visning uten forstyrrelser.

Sammenligning av skjermer som viser en landsby på toppen av et berg om natten, med og uten lav refleksjon
Oppdag bildeteknologier
 
XR Sound
Bilde av lydbølger fra TV med Acoustic Surface Audio+
Skjermen er høyttaleren - for bilder og lyd i harmoni

Lyd kommer direkte fra skjermen med Acoustic Surface Audio+™. Store aktuatorer vibrerer, og omdanner på unikt vis hele skjermen til en høyttaler. På den måten skapes kraftig akustikk som beveger seg med bildet og du får en mer realistisk lyd med klar og naturlig dialog. Subwoofere til venstre og høyre får frem bassen for en fengslende kinolyd.

Kraftigere, mer realistiske lydspor

To store aktuatorer på A95K, med en perfekt, rund form, gir kraftigere og mer realistisk lyd til alt du ser på. Ved å vibrere skjermen skaper aktuatorene klart definerte mellomhøye og høye frekvenser, og gir en engasjerende lydopplevelse som er synkron med visningen på skjermen.

Nærbilde av en aktuator som vibrerer skjermen for å lage lyd
Bilde fra en stue der en kvinne på en sofa ser på TV med surround-lydeffekter fra XR Surround
All underholdningen din oppskalert til 3D-omgivelseslyd

Med BRAVIA XR™ får alt du ser på, ekte omgivelseslyd. XR Surround-oppskalering skaper virtuell omgivelseslyd både fra sidene og vertikalt kun ved bruk av TV-høyttalerne, slik at du får 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere. Våre BRAVIA XR™-TV-er er også kompatible med Dolby Atmos®.

Best med lydutstyr fra Sony

Når de nyeste BRAVIA XR TV-ene våre parkobles med lydutstyr fra Sony, blir det enda bedre, og du får en uovertruffen audiovisuell opplevelse med enestående XR-bilde- og lydkvalitet.

Voice Zoom™ 2 forbedrer stemmer for klarere dialog

Hør TV-dialog tydeligere uten å skru opp volumet. Selv om tale er vanskelig å høre, registrerer Voice Zoom 2 stemmen, analyserer den og gjør den klarere. 

Kvinne i en travel gate som prater i mobiltelefon som viser hvordan Voice Zoom 2 gjør det enklere å høre tale
Oppdag lydteknologier
 
BRAVIA CAM
Den optimale seeropplevelsen, uansett hvor du er 

Koble BRAVIA XR TV-en til den leverte BRAVIA CAM og opplev TV som aldri før. BRAVIA CAM finner ut hvor i rommet og hvor langt unna TV-en du er, og tilpasser lyd og bilde etter dette. Dette gir en lyd, også dialog, som er klarere og mer fengslende, med en lysstyrke som er tilpasset omgivelsene du befinner deg i.

Grafikk med delt skjerm som viser noen som ser på en TV langt unna, og noen som ser på fra nært hold
Hvert bilde er optimalisert til din plassering i rommet

BRAVIA CAM oppdager avstanden mellom deg og TV-en, og justerer lysstyrken på TV-en slik at du alltid får perfekt bildekvalitet uansett hvor du befinner deg i rommet. En lys- og fargesensor i TV-en tilpasser bildene til lysforholdene for best mulig seeropplevelse.

Den ideelle lydopplevelsen, fra hvor som helst

BRAVIA CAM følger med på hvor du befinner deg, selv om du ser på fra sidene, og justerer høyre og venstre lydbalanse slik at du får optimal lyd. Uansett hvor du er i rommet, vil du få samme lydkvalitet som om du satt rett foran TV-en.

Grafikk med delt skjerm som viser noen som lytter til en TV forfra, og noen som lytter fra siden
Grafikk med delt skjerm som viser noen som lytter til en TV fra nært hold, og noen som lytter langt unna
Hør stemmene klart, uansett hvor du er

Ved å registrere seeravstanden din kan BRAVIA CAM tilpasse stemmezoomen, slik at du hører dialogen klart og tydelig. Lydnivået på dialogen på TV-en øker når du er lenger unna og senkes når du kommer nærmere TV-en.

Oppdag nye måter å se på TV på med BRAVIA CAM

Utforsk en rekke morsomme, nye TV-opplevelser med BRAVIA CAM, blant annet bevegelseskontroll, videosamtale og mye mer.

Videosamtaler med venner og familie på storskjerm

Hold kontakten med venner og familie på storskjerm. Ha det morsommere når du kobler TV-en sammen med BRAVIA CAM.

Bilde som viser et par i en stue som vinker til en venn under en videosamtale
Nærbilde av BRAVIA CAM oppå BRAVIA TV
Enkel å koble til, enkel å koble fra

Å skru på eller slå av den medfølgende BRAVIA CAM til BRAVIA TV-er går raskt og enkelt. Bare bruk bryteren på kameradekselet på BRAVIA CAM for å lukke igjen dekselet, dersom du på noe tidspunkt skulle ønske å verne om privatlivet.

Smart-TV-funksjoner
Nærbilde av kvinne som fjernstyrer TV-en med stemmen sin
Det du vil se, alt på et sted

Enkel tilgang til innholdet og tjenestene du foretrekker. Se mer enn 700 000 filmer og TV-episoder på ett sted. Google TV gir deg favorittinnholdet fra appene og abonnementene dine og organiserer dem for deg

Gjør smarttelefonfavorittene dine større

Se favorittvideoene, -bildene og -spillene dine og mye annet fra iOS- eller Android-enhetene dine raskt og enkelt på storskjermen.

Bilder av en katt og noen på kano som sendes fra smarttelefonen til TV-en
Oppdag smart teknologi
 
Enkel fjernkontroll
Bilde av fjernkontroll med baklys både om dagen og på kvelden
Prima fjernkontroll som er enkel å bruke, selv i mørket

Fjernkontrollen vår har fått ny utforming for enkel kontroll av TV-en, dag og natt. Den nye førsteklasses fjernkontrollen er brukervennlig, med enklere taster og bakbelysning slik at du ser tydelig, også i mørket. Med kompakt form i aluminium har fjernkontrollen et vakkert, raffinert utseende og er komfortabel å ha i hånden.

Enkelt å finne fjernkontrollen ved bruk av stemmen

Du vil aldri mer rote bort fjernkontrollen bak sofaputene. Med finn-funksjonen trenger du bare å trykke på knappen på siden av TV-en for å aktivere fjernkontrollen. Fjernkontrollen lager lyd og blinker, så du finner den raskt.

Bilde av en fjernkontroll som tørkes av
Enkel å tørke av, alltid ren

Den har en jevn overflate med lavere knapper og et spesielt polyuretanbelegg som gjør det enkelt å tørke den av og holde den ren. Alle tastene er dekket med et spesielt antibakterielt materiale.

Styr alle enhetene dine med én smart fjernkontroll

Alle de tilkoblede enhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder.

Bilde som viser hvordan alle tilkoblede enheter kan styres med én smart fjernkontroll
Design
Dual Style – laget for livstilen din

Denne TV-en har to ulike stiler. Stil med frontstilling og utforming med én plate gjør at du fokuserer på skjermen, for den mest fengslende opplevelsen uten forstyrrelser. Stil med bakstilling lar deg plassere TV-en svært nærme veggen, så den passer inn i rommet.

Faktisk utseende kan variere avhengig av TV-størrelse. Denne TV-en må av sikkerhetsgrunner settes på en benk eller sokkel som er bredere enn bredden på TV-stativet.

Stil med frontstilling 
Dra
Stil med bakstilling
Dra
Enda mer underholdning i studiokvalitet, slik skaperen hadde forestilt seg

Med et utvalg teknologi som ivaretar skaperens intensjon, inkludert et forbedret utvalg med Creator Calibrated Modes, IMAX Enhanced og Dolby Vision®, reproduserer denne TV-en dramatikken og spenningen fra regissørens visjon. Og ettersom den er Calman Ready, kan skapere til og med kalibrere den for å bruke den i redigeringen.

Bilde av et par i en stue som ser på Netflix på en veggmontert BRAVIA TV. Når Adaptive Calibrated Mode-knappen under bildet slås av og på, kan du se at skjermlysstyrken endres i henhold til omgivelsene.
Bilde av et par i en stue som ser på Netflix på en veggmontert BRAVIA TV. Når Adaptive Calibrated Mode-knappen under bildet slås av og på, kan du se at skjermlysstyrken endres i henhold til omgivelsene.
AV
Se Netflix i studiokvalitet med automatisk optimalisering

Opplev innhold fra Netflix i spektakulær studiokvalitet, akkurat som skaperne hadde tenkt seg. Netflix Adaptive Calibrated Mode er utviklet spesielt for innhold på Netflix, og sammen med funksjonen for optimalisering av lys på BRAVIA XR TV gjør den at du blir oppslukt når du ser på favorittseriene dine. Dette skjer ved at lysstyrken på bildet optimaliseres med grunnlag i omgivelsene i stuen .

Optimert bilde på alle favorittene dine

Opplev mer innhold slik skaperen hadde tenkt. Med BRAVIA CORE Calibrated Mode vil alle filmer, inkludert filmer med IMAX Enhanced™, automatisk tilpasses til de opprinnelige innstillingene og gi en virkelig enestående følelse av hjemmekino.

Skjermbilde som viser logo for BRAVIA CORE
Logo for Assistive Technology
Hjelpemiddelteknologi på Google TV

TV-ene våre har hjelpemiddelteknologi for både lyd, hørsel og mobilitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

Vår innovative OLED-skjerm (QD-OLED) med Cognitive Processor XR™ gir enestående farge og ren svart kontrast.

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere