HT-A7000

7.1.2-kanals lyd - la deg omslutte av total realisme

Med HT-A7000 omsluttes du av ekte 7.1.2-kanals omgivelseslyd med oppadvendte høyttalere, beam-diskanthøyttalere i siden og innebygd subwoofer. Og med ekstra bakhøyttalere støtter den 360 Spatial Sound Mapping, slik at du kan oppdage et helt nytt nivå av fengslende lyd.

SOUNDBAR

7.1.2-kanals soundbar med 360 Spatial Sound Mapping og Dolby Atmos®/DTS:X® | HT-A7000

HT-A7000
Bilde av 7.1.2-kanals soundbar med 360 Spatial Sound Mapping og Dolby Atmos®/DTS:X® | HT-A7000

Veil. pris

kr 15 000,00

(inkl. MVA)
Prisvinner
360 Spatial Sound som tilpasser seg omgivelsene

Med ekstra bakhøyttalere fra Sony

Vår revolusjonerende 360 Spatial Sound Mapping-teknologi med bakhøyttalere fra Sony skaper flere fantomhøyttalere fra kun én soundbar og bakhøyttalere. Med flere fantomhøyttalere rundt deg plassert i det optimale lydfeltet for rommet ditt, får du en ny lydfølelse. Opplev dramatikken med Dolby Atmos® og DTS:X®, og hør hvert eneste pust, skritt og ord som om du er en del av filmen.

Opplev bred 360 Spatial Sound

Med ekstra bakhøyttalere fra Sony

Et bredt lytteområde fyller hele stuen din, slik at familie og venner får samme lydopplevelse. Lytteområdet er ikke begrenset til feltet rett foran TV-en, men omfatter et mye større område.


Se 360 Spatial Sound Mapping-videoen vår

Ønsker du en følelse av 360 Spatial Sound fra en soundbar med ekstra bakhøyttalere? Bare ta på deg hodetelefonene, og bli oppslukt.

Nyskapende teknologi for lydfeltoptimalisering
Diagram som viser hvordan HT-A7000 måler posisjonen til hver høyttaler for å optimalisere lyden i rommet
Optimalisert for høyttalerplassering

Det er ikke nødvendig å plassere ekstrahøyttalerne nøyaktig. Soundbaren med innebygde mikrofoner gjør alt for deg, måler hver høyttalers plassering og optimaliserer lyden til rommet på en intelligent måte. Med soundbaren kan du få lydfeltoptimalisering med eller uten ekstra høyttalere. Aktiver den enkle kalibreringsprosessen under førstegangsoppsettet eller via startmenyen.

Registrer deg nå for å få de nyeste oppdateringene og tidsbegrensede tilbud. Klikk på koblingen nedenfor for ikke å gå glipp av noe.

Enestående omgivelseslyd med vår ledende soundbar

HT-A7000 har 7.1.2-kanaler, to oppovervendte høyttalere for lyd ovenfra, to beam-diskanthøyttalere og fem fronthøyttalere for videre omgivelseslyd, og to innebygde subwoofere for dyp bass. Med Vertical Surround Engine og S-Force PRO Front Surround skaper HT-A7000 virtuell omgivelseslyd som kommer fra alle kanter, slik at du kan få spennende filmlyd med Dolby Atmos® og DTS:X®.

Grafikk som viser hvordan Vertical Surround Engine leverer lyd over lytteren for en 3D-lydopplevelse uten takmonterte høyttalere
Opplev lyd ovenfra 

Takket være den virtuelle omgivelseslydteknologien til Sony kan soundbaren posisjonere lyd i et vertikalt rom – slik at du kan oppleve 3D-lyd uten behov for takmonterte høyttalere. I tillegg til Dolby Atmos og DTS:X gir Vertical Surround Engine en mer realistisk flerdimensjonal lyd på andre formater.

Grafikk som viser hvordan S-Force PRO Front Surround leverer virtuell omgivelseslyd kun ved hjelp av fronthøyttalerne
Enkel omgivelseslyd 

Den unike teknologien til Sony for digital lydfeltsbehandling bruker kun fronthøyttalere for å gjengi omgivelseslydfeltet virtuelt, med lyd som kommer mot deg fra begge sider. Du kan få fyldig, kinolignende omgivelseslyd uten å rote til din egen stue.

Sofistikert høyttalerteknologi

Len deg tilbake og nyt akustikken som fyller hele rommet, med to oppovervendte høyttalere for lyd ovenfra, to beam-diskanthøyttalere og fem fronthøyttalere som gir videre omgivelseslyd, i tillegg til en subwoofer for dyp bass. 

Sammenligning av den unike firkantede formen til X-Balanced Speaker Unit og en vanlig høyttaler
X-Balanced Speaker Unit

De oppovervendte høyttalerne, den innebygde subwooferen og fronthøyttalerne har en X-Balanced Speaker Unit. Den unike rektangulære formen til disse høyttalerne får mest mulig ut av membranområdet for mer slagkraftig bass. Den reduserer driverutslag, men opprettholder lydtrykket, slik at du får mindre forvrengning med klarere vokaler. 

Bli oppslukt av enestående lydkvalitet

Høyoppløselig lyd gir krystallklar presisjon og gjengir musikken slik artistene mente at den skulle høres ut. Du kan også oppdage en ny måte å lytte på med 360 Reality Audio , som gir en oppslukende opplevelse når du lytter til opptak fra konserter eller studioøkter. HT-A7000 gir liv til musikken som aldri før.  

Graf som viser gjenoppretting av komprimerte filer i sanntid med DSEE Extreme

A = Utvidet lyddynamikk (strykere og knapt hørbare nyanser)
B = Gjenopprettede høye frekvenser (realistiske vokaler og akustikk)

Gjenoppretting av alle komprimerte filer i sanntid

DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) bruker Edge AI (kunstig intelligens) til å oppskalere komprimerte digitale filer i sanntid. Den gjenkjenner instrumenter, sjangre og individuelle elementer i hver sang dynamisk, som vokal eller mellompartier, og gjenoppretter høyfrekvent lyd for en rikere, mer komplett lytteopplevelse som ellers går tapt i komprimering.

Filmer og spill føles ekte

Se levende scener med naturtro farger og dybde. Den opprinnelige bildekvaliteten blir bevart under avspilling på HT-A7000-soundbaren – du vil bli fullstendig oppslukt av filmene du ser på. Gaming blir også mer spennende og realistisk med støtte for de nyeste formatene, som variabel oppdateringshastighet (VRR) og modus for automatisk lav forsinkelse (ALLM) i HDMI 2.1.

Bilde av en 8K HDR-logo, 4K 120-logo og Compatible with Dolby Vision-logo.
PlayStation®5-konsoll og -kontroller ved siden av en BRAVIA XR™-TV som viser en scene fra Horizon Forbidden West
Nyt en altoppslukende spill- og filmopplevelse

Med innstillinger som automatisk HDR-tonekartlegging og automatisk bildemodus etter sjanger blir spill og filmer enda mer spennende. Alt du trenger å gjøre, er å pare BRAVIA XR™-TV-er og PlayStation®5 via dette produktet.

Få fyldigere, rikere lyd med en trådløs subwoofer og bakhøyttalere

Med en ekstra, trådløs subwoofer kan den innebygde doble subwooferen i soundbaren ta seg av bass og vokaler, mens den ekstra, trådløse subwooferen kan fokusere på den lavfrekvente lyden. Legg til de ekstra, trådløse bakhøyttalerne for å få en enda mer kinolignende opplevelse, med lyd rett bak deg.


Bilde av SA-SW5-subwooferen sett forfra
SA-SW5-subwoofer

300 W med dyp, fyldig bass fra en driver på 180 mm med en passiv høyttalerenhet.

Bilde av SA-SW3-subwooferen sett forfra
SA-SW3-subwoofer

200 W med lyd fra en kompakt bassreflekssubwoofer med en driver på 160 mm.

Et par SA-RS5-høyttalere sett forfra
SA-RS5-bakhøyttalere

Bredere omgivelseslyd på totalt 180 W med oppadvendte høyttalere.

Bilde av SA-RS3S-bakhøyttalerne sett forfra
Bakhøyttalere for SA-RS3S

Bredere omgivelseslyd på 100 W totalt.

Få det beste med TV-er fra Sony

Når HT-A7000 er koblet til en BRAVIA™ TV, får du en oppslukende audiovisuell opplevelse med den beste bilde- og lydkvaliteten. Dette er den perfekte soundbaren til BRAVIA TV-er. 

Diagram av senterhøyttaleren fra TV-en og soundbaren med BRAVIA Acoustic Center Sync
Bli enda mer oppslukt med BRAVIA Acoustic Center Sync

Når du kobler en BRAVIA TV til Acoustic Center Sync, fungerer både soundbaren og TV-en som senterhøyttaler i hjemmekinoanlegget. Hvis soundbaren kobles til de ekstra, trådløse høyttalerne, spiller TV-høyttaleren senterkanalrollen med soundbaren som en del av 360 Spatial Sound Mapping-oppsettet. Dette gjør at lyden er perfekt synkronisert med det som skjer på skjermen, for en svært omsluttende opplevelse.

Lyden er perfekt tilpasset handlingen

Med Acoustic Center Sync hører du dialogen nøyaktig fra der personen står i scenen. Handling og lyd er nøyaktig tilpasset hverandre, slik at TV-tittingen blir mye mer oppslukende. 

Familie i en sofa som ser på TV med HT-A7000-soundbaren på et marmorkabinett
Skjermbilde av en film med soundbarinnstillingene i BRAVIA-hurtiginnstillingsmenyen
Enkel kontroll med BRAVIA TV-er

Det integrerte brukergrensesnittet viser soundbarinnstillingene automatisk på BRAVIA-hurtiginnstillingsmenyen for enkel kontroll av funksjoner som lydfelt og volum.

HT-A7000-soundbaren på et marmorkabinett under en BRAVIA TV med et stativ for flere plasseringer
Plassering av soundbaren

Hvis du har en BRAVIA TV med et stativ for flere plasseringer, kan du endre plasseringen til TV-bordet og plassere HT-A7000 diskret under TV-en for et ryddig utseende. 

Flerrettet blokkdesign

HT-A7000 og de valgfrie høyttalerne er designet i henhold til et felles konsept med flerrettet blokkdesign. HT-A7000-designet er perfekt tilpasset de valgfrie høyttalerne. De stilige, avrundede kantene representerer én robust blokk som sprer lyd. Kombinasjonen av fyldige materialteksturer gjør at den passer inn i enhver stue.

Nyt musikk med hele familien 

Få tilgang til populære musikktjenester som Spotify, og strøm alle favorittalbumene og -spillelistene dine ved å bruke Chromecast eller Apple AirPlay 2. Inviter familien over og få i gang festen. 

Familie som hører på musikk i en stue, med TV-en og HT-A7000-soundbaren på et marmorkabinett
Bluetooth®-logo
Bluetooth®-tilkobling

Strøm musikk trådløst fra smarttelefonen, nettbrettet eller en bærbar datamaskin med Bluetooth®-teknologi. 

Wi-Fi®-logo
Wi-Fi-strømming

Koble deg til Internett via innebygd Wi-Fi, og strøm musikk fra enheter som er knyttet til hjemmenettverket.

Spotify Connect™-logo
Spotify Connect™

Spill av musikk fra Spotify via høyttaleren, eller bruk Spotify Connect™-appen på enheten som fjernkontroll.

Chromecast innebygget-logo
Chromecast innebygget

Strøm musikk, nettradio og podkaster fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til lydenheten. Bare trykk på Cast-knappen.

Apple AirPlay-logo
Apple AirPlay 2

Del musikk med mer fra Apple-enhetene dine med soundbaren. Ett trykk er alt som skal til.

Alt du liker å se på, med oppslukende kinolyd

En intelligent algoritme legger lyden ovenfra til vanlige omgivelseslydspor og stereolyd, slik at alt du lytter til, blir omgjort til oppslukende lydopplevelser. Det er bare å trykke på Immersive AE-knappen på fjernkontrollen for å aktivere dette.

Familie i en sofa i en stue som ser på TV med HT-A7000-soundbaren på et marmorkabinett og Immersive AE av
Immersive AE er av
Familie i en sofa i en stue som ser på TV med HT-A7000-soundbaren på et marmorkabinett og Immersive AE på
Immersive AE er på
Diagram av en person som kontrollerer HT-A7000-soundbaren ved å snakke til Google Home
Talestyring

Soundbaren er kompatibel med Google Assistant-aktiverte enheter med Chromecast built-in og Amazon Alexa-aktiverte enheter. Legg til HT-A7000-soundbaren i høyttalergruppen din med Google Home for å spille musikk, endre volum eller bruke en av de mange andre funksjonene ved hjelp av stemmen.

Installeres på et øyeblikk 

HT-A7000 er nesten klar til bruk med en gang du tar den ut av esken. Bare koble den til strøm, koble til TV-en med en HDMI eARC-tilkobling, og slå den på. Med USB-inngang, optisk og analog lydinngang, HDMI-inngang og -utgang (eARC) og S-CENTER OUT for kompatible BRAVIA-modeller har du alle tilkoblingene du trenger for å få en enestående omgivelseslydopplevelse.

Spesifikasjoner og funksjoner

Oppdag et helt nytt nivå av omsluttende lyd med HT-A7000. Du får ekte 7.1.2-kanals omgivelseslyd med soundbaren alene med S-Force PRO Front Surround og Vertical Surround Engine. Eller du kan legge til ekstra bakhøyttalere for å nyte 360 Spatial Sound Mapping med flere fantomhøyttalere.
  • Støtter 360 Spatial Sound Mapping med ekstra bakhøyttalere

  • S-Force PRO Front Surround og Vertical Surround Engine for flerdimensjonal lyd

  • Oppadvendte høyttalere, beam-diskanthøyttalere, en innebygd dobbel subwoofer og fem fronthøyttalere

  • Lydfeltoptimalisering for enkelt oppsett

  • Strøm all musikken din med en trådløs tilkobling

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere