NW-WM1A

Oppdag kvalitetslydens ulike detaljnivåer

NW-WM1A er en Walkman® i toppkvalitet som er utformet for optimal lydkvalitet. Du kan føle hver eneste note og nyanse med høyoppløselig lyd og høre forskjellen i musikken med balansert lydkvalitet, overalt. 

128 GB

NW-WM1A

Veil. pris

kr 14 400,00

(inkl. MVA)
Signature Series

One Signature Sound

Forbedrer opplevelsen av høyoppløselig lyd fra noe du kan lytte til, til noe du kan føle.

Høyoppløselig lyd-logo
Laget for høyoppløselig lyd

Du kan høre de fine nyansene i en kvalitet som er bedre enn CD, med høyoppløselig lyd. Lidenskapen for musikk forener alle komponentene, fra signal til høyttaler, slik at du får følelsen av at artisten fremfører i samme rom som deg. NW-WM1A Walkman® støtter også den nyeste 384 kHz / 32 biters hastighet og native DSD-avspilling.

DSD
Native DSD

NW-WM1A støtter native DSD-lydfiler, som lages tidlig i produksjonsprosessen. Dermed beholder de alle de autentiske detaljene fra originalopptaket.

S-Master HX
S-Master HX

Den nye S-Master™ HX digitale forsterker-teknologien, som er utviklet spesielt for Walkman®, kutter forvrengninger og støy over et bredt frekvensområde for rik og fyldig lyd.

DSEE HX
DSEE HX

DSEE HX-oppskaleringsteknologi bruker en algoritme til å analysere musikken din og erstatte informasjon som har gått tapt, slik at kvaliteten nesten blir som høyoppløselig lyd. Velg mellom fem modi for å få frem det beste i musikken din. 

Balansert lyd
Med en balansert kontakt med en diameter på 4,4 mm

Få klar, presis og dynamisk lyd med en balansert lydkabel. Den nye balanserte standardpluggen på 4,4 mm reduserer støy som overføres fra kabelen til forsterkeren. Resultatet – overlegent klar lyd.

Førsteklasses design for optimal lydkvalitet

NW-WM1A Walkman® er laget med en aluminiumsramme og skreddersydde elektriske komponenter og er utformet for kraftig lyd av høy kvalitet. 

Aluminiumsramme

En ramme i aluminiumslegering skaper et kraftig og stivt hus som kan hindre elektronisk støy og andre forstyrrelser, for en stabil lyd av høy kvalitet.

OFC-kabel
Oksygenfri kobberkabel

En kabel av oksygenfri kobber med lav motstand gir lite forvrengning og overlegen kanalseparasjon.

MELF-motstander
MELF-motstander

Mindre støy og mindre forvrengninger i signalbanen takket være motstander av MELF-typen.  

FT-CAP
Strømlinjeformet effekt

Nyutviklede FT CAP (high polymer capacitor) regulerer effektflyten og optimaliserer den for øyeblikkelig effekt der det trengs.  

DC-faselineariserer

Ren lydoverføring

DC-faselinearisereren vår gjenskaper effektivt en rekke forskjellige lydsignaturer. Den bruker digital signalbehandling til å matche fasekarakteristikken til ulike typer analoge forsterkere for å levere renere lyd som er mer analogklingende. Velg mellom seks faseinnstillinger.

DC-faselineariserer
Ta vare på følelsen

Fanger opp hver eneste tone og nyanse med DSEE HX™

Ta med deg konsertfølelsen hjem og opplev musikken slik artisten hadde tenkt det, i høyoppløselig lydkvalitet. DSEE HX™-oppskaleringsteknologi bruker en algoritme for å analysere musikken og erstatte eventuell tapt informasjon, slik at kvaliteten nesten er på høyoppløselig nivå. Velg blant ytterligere fire modi i tillegg til standardmodusen for få frem det beste i musikken.

Perfekt for dagliglivet

NW-WM1A er utformet for å passe inn i hverdagen din. Den er liten og lett og enkel å bruke når du har lyst til å lytte til kvalitetsmusikk.

Produktbilde av NW-WM1A som viser den berøringssensitive skjermen
En intuitiv snert

Med berøringsskjermen på 4,0" (10 cm) av høy kvalitet får du tilgang til funksjoner ved å trykke på det tilhørende ikonet. 

Sideknapper
Praktiske knapper

Play/pause-, musikkvalg- og volumknappene på siden er formet og plassert slik at de enkelt kan betjenes.

Gled deg over mer musikk med avansert teknologi 
Filformater
Spill av ulike filformater

NW-WM1A Walkman® støtter en rekke filtyper.

Batterilevetid
Lang batterivarighet

Lytt til høyoppløselig lyd kontinuerlig i opptil 30 timer (FLAC 96 kHz / 24 biter) og 33 timer med MP3 (128 kbps).

Utvidbart minne
Innebygd og utvidbart minne

Med 128 GB innebygd minne går du ikke tom for musikk med det første, og du kan også få plass til mer via et spor for microSD-minnekort.

Bluetooth®-direkteavspilling på sitt beste

Lytt til musikkstrømming av høy kvalitet takket være LDAC, vår førsteklasses trådløse kodek. Den har tre ganger så høy bithastighet som standard Bluetooth®, så du får en bedre lytteopplevelse på all musikken din.

Oppdag Signature Series

Du får intet mindre enn en oppslukende og fantastisk opplevelse med hele serien av Signature Series-produkter. De er utformet for å levere det beste innen lydkvalitet, og de gjør hver minste tone bedre.

Spesifikasjoner og funksjoner

NW-WM1A er en førsteklasses Walkman® som er utviklet for optimal lydkvalitet. Kjenn hver minste tone og nyanse med høyoppløselig lyd, og hør forskjellen i musikken med balansert lyd, uansett hvor du drar.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • DSEE HX oppskalerer musikken til høyoppløselig kvalitet

  • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet

  • Kapasitet på 128 GB (opptil 800 spor med høyoppløselig lyd)

  • Få opptil 33 timers spilletid med høyoppløselige lydfiler

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere