Gå til Innhold

Android-smart-TV

Smart-TV-en din har blitt smartere. Tenk på alle de opplevelsene du digger på smarttelefonen og nettbrettet ditt. Nå kan du se dem større og bedre på en BRAVIA® Android-TV.

Par som blar gjennom Android-TV-apper på en Android-smart-TV

Få tilgang til alt øyeblikkelig

Opplev neste generasjons TV-er, der vanlige kanaler, glimrende Internett-innhold og morsomme Android-TV-apper er perfekt integrert i ett enkelt brukergrensesnitt. Med Android-smart-TV-ene våre kan du sømløst veksle mellom dette innholdet, noe som gir en underholdningsopplevelse som er morsom for hele familien.

Si hva du vil se, med talesøk

BRAVIA® Android-TV-en er bygd for rask og sømløs navigering. Talesøk tar deg raskere til innholdet, slik at du kan bruke mindre tid på å søke, og mer tid på å se. Du kan til og med spørre Android-TV-en om anbefalinger: Bare si den foretrukne sjangeren, så viser Android-smart-TV-en en liste over foreslåtte serier og filmer. 

Par som bruker talesøk til å finne underholdning på en Android-smart-TV
Smartenheten bruker Google Cast for å koble til Android-smart-TV-en

Utvid underholdningen med Google Cast

Vår nye serie BRAVIA® Android-smart-TV-er er Google Cast™-klare. Det betyr at du kan koble de personlige enhetene du liker best – inkludert Android, iOS og bærbare dataer – til Android-TV-en og deretter se innhold, høre på musikk eller spille.  

En verden av innhold og apper

Den nyeste BRAVIA®-serien tar en verden av Android-TV-apper inn i stuen din. Google Play™ er det perfekte stedet for å finne filmer og TV-serier, se på de nyeste virale videoene, spille morsomme spill og mye, mye mer. Utvalget av apper øker hele tiden, noe som gjør at du hele tiden vil få nye opplevelser på Android-smart-TV-en.

Smart-TV-grensesnitt viser TV-apper, talesøk og underholdning
Folk som deler bilder med venner på en Android-TV med smarttelefoner

Del minner på et øyeblikk

Photo Sharing Plus, som finnes på våre nye Sony Android-smart-TV-modeller gjør at opptil ti personer kan dele bilder og videoer mellom smarttelefonene og TV-en. Det kreves ingen Internett-tilgang eller Wi-Fi®-ruter, noe som gjør at du slipper massevis av bokser og ledningsrot.