Produkter for høyoppløselig lyd

Den beste lydkvaliteten til enhver anledning

Jakten etter god lydkvalitet tar aldri slutt for en musikkelsker. Og selv om du lytter til musikk i heisen på jobb, mens du handler eller når du pendler, betyr ikke det at du er nødt til å gi avkall på førsteklasses lydkvalitet. Sony dekker alle dine behov med en rekke høyoppløselige lydprodukter for enhver anledning. Her er en oversikt over høyoppløselig lydutstyr som passer til din unike livsstil – enten du er vert for et stort arrangement eller en fest, trener på treningssenteret eller har invitert venner på middag.

Hvis du er på utkikk etter utrolig lydutstyr som passer med din livsstil, bør du sjekke ut disse høyoppløselig lydproduktene.

Fantastisk lyd for underholdning i hjemmet

HAP-S1/S-høyoppløselig spiller + SS-HA1/B-høyttalere

Toppfunksjoner for den høyoppløselige musikkspilleren HAP-S1/S:

Fantastisk lydkvalitet: avspilling av DSD og hele serien med høyoppløselige filformater

Lagringskapasitet: 500 GB intern lagring

Kablet eller trådløs filoverføring: Muligheten til å overføre lydfiler fra datamaskinen via Ethernet eller trådløs tilkobling

Programvarekontroll: Last ned HDD Audio Remote-appen for å kontrollere lytteopplevelsen din

Funksjoner på høyttalersystemet SS-HA1/B:

Et design dedikert til lyd: 13 cm basshøyttaler med dobbelt lag og foran- og toppmontert superdiskanthøyttalere

Fantastisk lydkvalitet: Spredning av høy frekvens og minimal diffraksjon

Elegant utseende: Høyttalerne er bygd inn i et kabinett av aluminium

Grunnen til at den er en perfekt partner til vertskapet: Å planlegge en fest forplikter og krever detaljfokus. Det er enkelt å spille rett musikk (med heftig lydkvalitet) under festen med en kombinasjon av HAP-S1/S og høyttalersystemet SS-HA1/B. Du kan enkelt legge til sanger på spillelisten med en trådløs tilkobling til datamaskinen. Er det nødvendig å tilpasse musikken til stemningen på festen? Ta frem smarttelefonen, som har HDD Audio Remote installert, og skift sang fra hvor som helst i huset. Og du kan være sikker på at uansett hvilken musikk du spiller, så vil SS-HA1/B-høyttalersystemet sørge for at lyden er utmerket.

Lydprodukter til bruk på treningssenteret

NWZ-A17 Walkman® + XBA-H3-øretelefoner

Funksjoner på den bærbare musikkspilleren NWZ-A17 Walkman®:

Lagre hundrevis av sanger med høyoppløselig lyd: Et internt minne på 64 GB og innebygget spor for minnekort som støtter opptil 128 GB ekstra lagring

Førsteklasses lydkvalitet: Støtter høyoppløselig lydavspilling av WAV, AIFF, ALAC, FLAC og flere

Eksepsjonell batterilevetid: opptil 30 timer med høyoppløselig lydavspilling

Strøm musikk trådløst: Bluetooth®- og NFC-tilkoblinger, kompatible med XBA-H3

Funksjoner på øretelefonene XBA-H3:

Førsteklasses lyd: HD Hybrid 3-veis driver for dyp bass og strålende musikkfinesser

Taktresponskontroll: Perfekt for dagens musikksjanger. En spesiell akustisk design som hjelper med kontroll av luftstrømning og membranbevegelse for å gi dyp bassrespons.

Vibrasjonsdempende kabinett: Gir elegant frekvensrespons og klar lydgjengivelse i mellomtone- og diskantspekteret

Tilpasset passform: god og tilpasset passform med lett justerbar ørebøyle og ørepropper i hybridsilikon i tre størrelser gir en presis passform

*Hvis du foretrekker hodetelefoner som sitter over øret, eller ikke finner XBA-H3-hodetelefonene i en butikk i nærheten, er MDR-1A-hodetelefonene med høyoppløselig lyd et godt alternativ for treningsbruk. De har en lydgjengivelse på opptil 100 kHz og er utstyrt med ergonomiske øreputer for slagkraftig respons og langvarig komfort.

Grunnen til at den passer når du trener: På treningssenteret ønsker du å fokusere på å komme i bedre form, og det er god motivasjon i å spille musikk med fantastisk lydkvalitet. NWZ-A17 Walkman® har masse plass til å lagre treningspillelistene dine, slik at du orker å løpe litt ekstra. XBA-H3-hodetelefonene med støyisolerende ørepropper lar deg fokusere fullt ut på treningsøkten, og en flokefri ledning gjør at du kan bevege deg fritt omkring.

Lydprodukter for middagsselskapet

SRS-X88 Bluetooth®-høyttaler + NWZ-ZX2 Walkman®

Funksjoner på Bluetooth®-høyttaleren SRS-X88:

Mer heftig virkelighet: S-Master HX™ digital forsterker-teknologi, som er utviklet for høyoppløselig lyd, reduserer forvrengninger og støy over et bredt frekvensområde – for fyldig lyd.

Forbedret musikk: DSEE HX™ oppskalerer musikken til nær høyoppløselig lyd. Du kommer til å føle at du er der i platestudioet eller på konsert

Lytt klart og tydelig: ClearAudio+™ optimaliserer all lyd, slik at musikken din blir klar og presis

Trådløs lyd av høy kvalitet: Den nye lydteknologien LDAC fra Sony gjør at du kan lytte til trådløs lyd av høy kvalitet via Bluetooth®.

Funksjoner på den bærbare musikkspilleren NW-ZX2 Walkman®:

Lagre hundrevis av låter med høyoppløselig lyd: internt minne på 128 GB

Fantastisk lydkvalitet: støtter avspilling av høyoppløselige filer som DSD, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, MP3 og WMA

Ypperlig batterilevetid: opptil 33 timer med høyoppløselig avspilling på én lading

Trådløs strømming av høy kvalitet: Gir førsteklasses Bluetooth®-strømming av musikk med den nye lydteknologien fra Sony, LDAC™

Grunnen til at den passer under middagen: En uformell middag sammen med venner er ikke komplett uten en perfekt spilleliste. SRS-X88 lar deg bruke den samme fantastiske lydkvaliteten du er vant med når du lytter til musikk alene, til å spille av musikk til alle vennene dine. Denne bærbare høyttaleren kan du ta med deg hvor som helst i huset – fra kjøkkenet mens du forbereder maten før gjestene kommer og til spisestua sammen med gjestene dine. Og hvem som helst kan koble en digital musikkspiller til høyttaleren. I tilfelle du trenger å koble fra din NWZ-ZX2 for å sjekke forretten, kan noen andre overta.

Musikk og livet: trender og nyheter for musikkelskere og lydentusiaster.