Objektivet måler seg med fantasien

Sony har et omfattende utvalg av objektiver som åpner for alle kreative muligheter.

tegning av objektiv av A-typen
Objektiver av A-typen

A-systemet har opphav i vår grundige kjennskap til objektiver og gir mange muligheter til alle kameraene våre av A- og E-typen, som populære α77II og det proffe α99.

tegning av objektiv av E-typen
Objektiver av E-typen

Denne stadig større serien er designet for bruk med kompakte og speilløse kameraer av E-typen, og her finner du mange muligheter til APS-C og fullformat.

Sony G-objektiver og ZEISS®

Presisjonsobjektiver som er laget for profesjonelle

G Master
G Master

Høy oppløsning og fantastisk bokeh kommer sammen i objektiver som kommer til å fortsette å levere flott ytelse med de mest avanserte kamerahusene våre i mange år fremover.

G-objektiv (G-objektiv er et varemerke uten flertallsform)
G-linse

G-objektiv med stor blenderåpning er resultatet av flere fremskritt som gir eksepsjonell ytelse. Spesialglass minimerer fargeforskyvninger som kan forekomme ved store blenderåpninger, og den runde blenderåpningen bidrar til en fin bakgrunnsuskarphet.

ZEISS®-objektiver
ZEISS®-objektiver

Sony har sammen med legendariske ZEISS® utviklet en serie objektiver for å gi deg tilgang til mer enn 160 års optisk ekspertise. Spesialglass, belegg og sofistikerte produksjonsmåter bidrar til å gi deg virkelig profesjonelle kreative verktøy.

Se det. Forestill det det. Ta et bilde av det.

En dyktig fotograf ser en scene, forestiller seg hvordan den kan bli til et flott bilde, og går deretter løs på den tekniske utfordringen med å komponere og ta bildet. Med et stort utvalg objektiver har du vektøyene du trenger for å gjøre idéen om til et bilde.

Portretter

Gode portrettobjektiver har stor blenderåpning, slik at lukkertiden kan minimeres, noe som er nyttig i lite lys. Stor blenderåpning gir også grunnere dybdeskarphet, slik at motivet står ut fra bakgrunnen. Portrettobjektiver har ofte fokallengde på 50–135 mm og blenderåpning på F5,6 eller større.

Dyreliv

Hold avstand, men få med motivet. Teleobjektiver og objektiver med mye zoom, spesielt med fokallengde på 200–500 mm, er det beste verktøyet for å fange inn ville dyr.

Landskap

Landskapsbilder som skiller seg ut, er klare, detaljerte og har jevn farge. De beste objektivene til dette formålet har kort fokallengde (20–35 mm) og vid visningsvinkel. Det er kjekt å bruke stativ, slik at du kan fotografere med høyere F-tall og få med mer detaljer.

Makro + nærbilder

Bruk et dedikert makroobjektiv for de beste nærbildene – disse objektivene forstørrer kraftig og gir deg bilder av motivet i naturlig størrelse. Gode makroobjektiver har også flatt fokusområde, slik at både midten og hjørnene av små motiver, forblir skarpe.

Sport

De to viktigste egenskapene når du skal fotografere sport, er godt med zoom og stor blenderåpning. Vi har en lang rekke objektiver av A- og E-typen, enten fast telefoto eller telefoto med zoom, for aktive sportsscener.

Bilde av objektiver
Termliste for objektiver
Bilde for side for kundestøtte
Kundestøtte for objektiv

FOR EIERE