HT-A3000

3.1-kanals – god lyd for filmer og musikk

HT-A3000 omslutter deg i autentisk omgivelseslyd med en senterhøyttaler for klar dialog og to innebygde subwoofere for imponerende kraft. Med ekstra bakhøyttalere støtter den også 360 Spatial Sound Mapping, slik at du kan fortape deg i favorittfilmer, -TV-serier og -musikk.

SOUNDBAR

3.1-kanals soundbar med 360 Spatial Sound Mapping og Dalby Atmos® / DTS:X® | HT-A3000

HT-A3000
Bilde av 3.1-kanals soundbar med 360 Spatial Sound Mapping og Dalby Atmos® / DTS:X® | HT-A3000

Veil. pris

kr 8 000,00

(inkl. MVA)
360-graders romlyd som tilpasser seg miljøet

Med ekstra bakhøyttalere fra Sony

Vår revolusjonerende 360 Spatial Sound Mapping-teknologi med bakhøyttalere fra Sony skaper flere fantomhøyttalere fra kun én soundbar og bakhøyttalere. Med flere fantomhøyttalere rundt deg plassert i det optimale lydfeltet for rommet ditt, får du en ny lydfølelse. Opplev dramatikken med Dolby Atmos® og DTS:X®, og hør hvert eneste pust, skritt og ord som om du er en del av filmen.

Opplev bred 360 Spatial Sound

Med ekstra bakhøyttalere fra Sony

Et bredt lytteområde fyller hele stuen din, slik at familie og venner får samme lydopplevelse. Lytteområdet er ikke begrenset til feltet rett foran TV-en, men omfatter et mye større område.


Nyskapende teknologi for lydfeltoptimalisering
Optimalisert for høyttalerplassering

Det er ikke nødvendig å plassere ekstrahøyttalerne nøyaktig. Soundbaren med innebygde mikrofoner gjør alt for deg, måler hver høyttalers plassering og optimaliserer lyden til rommet på en intelligent måte. Med soundbaren kan du få lydfeltoptimalisering med ekstra høyttalere. Aktiver den enkle kalibreringsprosessen under førstegangsoppsettet eller via startmenyen.

Diagram som illustrerer lydfeltoptimalisering
Fengslende omgivelseslyd fra en soundbar

HT-A3000 har 3.1-kanals lyd. Tre fronthøyttalere, inkludert en senterhøyttaler for klar dialog, og en innebygd dobbel subwoofer for dyp bass. Med Vertical Surround Engine og S-Force PRO Front Surround leverer den virtuell omgivelseslyd fra alle kanter, slik at du kan få spennende filmlyd med Dolby Atmos® og DTS:X®. 


Grafikk som viser hvordan Vertical Surround Engine posisjonerer lyd over lytteren for en 3D-lydopplevelse uten takmonterte høyttalere
Opplev lyd ovenfra

Takket være den virtuelle omgivelseslydteknologien til Sony kan soundbaren posisjonere lyd i et vertikalt rom – slik at du kan oppleve 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere. I tillegg til Dolby Atmos og DTS:X gir Vertical Surround Engine en mer realistisk flerdimensjonal lyd på andre formater.

Grafikk som viser hvordan S-Force PRO Front Surround leverer virtuell omgivelseslyd kun ved hjelp av fronthøyttalerne
Enkel omgivelseslyd

Den unike teknologien til Sony for digital lydfeltsbehandling bruker kun fronthøyttalere for å gjengi omgivelseslydfeltet virtuelt, med lyd som kommer mot deg fra begge sider. Du kan få fyldig, kinolignende omgivelseslyd uten å rote til din egen stue.

Så oppslukende. Så virkelig.

Oppdag en ny måte å lytte på med 360 Reality Audio, som gir en fengslende opplevelse når du lytter til opptak fra konserter eller studioøkter.

Logo for 360 Reality Audio
Lyd fra avanserte høyttalere og en subwoofer

Kraftige høyttalere – tre fronthøyttalere for omgivelseslyd og en innebygd dobbel subwoofer for dundrende bass – samarbeider om å spille av klar, vidtrekkende lyd i hele rommet.

Senterhøyttaler for klar dialog

En egen senterhøyttaler (1) sikrer at tale høres klart og tydelig, uansett om det er rask dialog i favoritt-TV-serien din eller hvisking i en film. Den passer også godt til musikkavspilling og gir deg en svært detaljert lytteopplevelse.

Innebygd dobbel subwoofer for dyp bass

Soundbaren har en kraftig innebygd dobbel subwoofer (2) i midten – slik at du kan nyte dyp bass med minimalt med utstyr i stuen.

Sammenligning av den unike firkantede formen til X-Balanced Speaker Unit og en vanlig høyttaler
X-Balanced Speaker Unit

Den innebygde doble subwooferen og fronthøyttalerne har en X-Balanced Speaker Unit. Den unike rektangulære formen til disse høyttalerne får mest mulig ut av membranområdet for mer slagkraftig bass. Den reduserer driverutslag, men opprettholder lydtrykket, slik at du får mindre forvrengning med klarere vokaler.

Klarere stemmer

Jo dypere basslyden er, desto mer beveger høyttalermembranen seg. Dette kan føre til en effekt kalt fasemodulerende forvrengning der en fulltonemembran må gjengi høyere frekvenser samtidig. Den unike signalbehandlingsteknologien til Sony kompenserer for dette for klarere dialog og mer lokalisert lyd. Forbedringene av den modulerte bølgeformen forbedrer klarhet og unngår vokalforvrengning.

Grafer som viser forskjeller på stemmebølgeform, bassbølgeform og modulert bølgeform

Denne grafen brukes for illustrasjonsformål.
 1. Talebølgeform 2. Bassbølgeform 3. Modulert bølgeform

Graf som viser hvordan den unike signalbehandlingen til Sony gir dynamisk utvidet bass

Denne grafen brukes for illustrasjonsformål.
1. Nivå 2. Lav 3. Høy 4. Frekvens

Utvidet bass 

Det kreves mye kraft for å gjengi lave bassfrekvenser presist, og det finnes ofte en risiko for forvrengning (A). For å unngå dette bruker soundbaren den unike signalbehandlingen til Sony for å gjengi dynamisk utvidet bass ved alle volumnivåer (B).

Oppskaler digital musikk i sanntid

DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) bruker Edge AI (kunstig intelligens) til å oppskalere komprimerte digitale filer i sanntid. Den gjenkjenner instrumenter, sjangre og individuelle elementer i hver sang dynamisk, som vokal eller mellompartier, og gjenoppretter høyfrekvent lyd for en rikere, mer komplett lytteopplevelse som ellers går tapt i komprimering.

Graf som viser gjenoppretting av komprimerte musikkfiler i sanntid med DSEE Extreme

A = Utvidet lyddynamikk (strykere og knapt hørbare nyanser)
B = Gjenopprettede høye frekvenser (realistiske vokaler og akustikk)


Få fyldigere, rikere lyd med en trådløs subwoofer og bakhøyttalere

Med en ekstra, trådløs subwoofer kan den innebygde doble subwooferen i soundbaren ta seg av bass og vokaler, mens den ekstra, trådløse subwooferen kan fokusere på den lavfrekvente lyden. Legg til de ekstra, trådløse bakhøyttalerne for å få en enda mer kinolignende opplevelse, med lyd rett bak deg. 

Få det beste med TV-er fra Sony

Når HT-A3000 er koblet til en BRAVIA™ TV, får du en oppslukende audiovisuell opplevelse med den beste bilde- og lydkvaliteten. Dette er den perfekte soundbaren til BRAVIA TV-er.

Illustrasjon av lydbølger fra en TV-skjerm og soundbar som indikerer Acoustic Center Sync
Bli enda mer oppslukt med BRAVIA Acoustic Center Sync

Når du kobler en BRAVIA-TV til Acoustic Center Sync, fungerer både soundbaren og TV-en som senterhøyttaler i hjemmekinoanlegget. Hvis soundbaren kobles til de ekstra, trådløse bakhøyttalerne, spiller TV-høyttaleren senterkanalrollen med soundbaren som en del av 360 Spatial Sound Mapping-oppsettet. Dette gjør at lyden er perfekt synkronisert med det som skjer på skjermen, for klarere dialog og en svært fengslende opplevelse.

Lyden er perfekt tilpasset handlingen

Med Acoustic Center Sync får du høre dialogen nøyaktig der personen står i scenen. Handling og lyd er nøyaktig tilpasset hverandre, slik at TV-tittingen blir mye mer oppslukende.

Illustrasjon av en TV som retter lydbølger mot en sofa

Flerrettet blokkdesign

HT-A3000 og de valgfrie høyttalerne er designet i henhold til et felles konsept med flerrettet blokkdesign. De stilige, avrundede kantene representerer én robust blokk som sprer lyd. Kombinasjonen av fyldige materialteksturer gjør at den passer inn i enhver stue.


Strøm musikk fra favorittjenestene dine

Med innebygd støtte for Spotify Connect™, og andre musikktjenester via Bluetooth®, Chromecast eller Apple AirPlay 2, kan du enkelt lytte til favorittmusikken din med hele familien.

Diagram av en person som kontrollerer HT-A3000-soundbaren ved å snakke til en taleassistent.
Talestyring

Soundbaren er kompatibel med Google Assistant-aktiverte enheter med Chromecast built-in™ og Amazon Alexa-aktiverte enheter. Legg til HT-A3000-soundbaren i høyttalergruppen med Google Home for å spille av musikk, endre volum eller bruke en av de mange andre funksjonene ved hjelp av stemmen.

Enkel og stemningsfull lyd

Trykk på Sound Field-knappen på fjernkontrollen for stemningsfull lyd som plasserer deg midt i handlingen når du ser på film. Eller slå Sound Field av for ren høyttalerlyd når du lytter til stereomusikk.

Nærbilde av HT-A3000-fjernkontroll
Installeres på et øyeblikk

Bare koble soundbaren til strøm, koble til TV-en med en HDMI eARC-tilkobling, og slå den på. Med USB-inngang, optisk inngang, HDMI-utgang (eARC) og S-CENTER OUT for kompatible BRAVIA-modeller har du alle tilkoblingene du trenger for å få en enestående omgivelseslydopplevelse.

Få mest mulig ut av kvalitetstiden din

Se en film. Se videre gjennom et bokssett. Lytte til musikk. Heie på favorittlaget ditt. Hva enn du og familien din liker å gjøre sammen, kan en soundbar fra Sony gjøre det enda morsommere. Opplev omsluttende og underholdende kvalitetstid på sitt beste.

En familie som ser på TV med en soundbar nedenfor

Spesifikasjoner og funksjoner

Bli helt fengslet av favorittfilmer, TV-serier og musikk med HT-A3000. Du får ekte 3.1-kanals omgivelseslyd med soundbaren alene med S-Force PRO Front Surround og Vertical Surround Engine. Eller du kan legge til ekstra bakhøyttalere for å nyte 360 Spatial Sound Mapping med flere fantomhøyttalere.
  • Støtter 360 Spatial Sound Mapping med ekstra bakhøyttalere

  • S-Force PRO Front Surround og Vertical Surround Engine for flerdimensjonal lyd

  • En innebygd dobbel subwoofer og tre fronthøyttalere, inkludert en egen senterhøyttaler for fengslende filmer

  • Lydfeltoptimalisering for enkelt oppsett med ekstra høyttalere

  • Strøm all musikken din med en trådløs tilkobling

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere