Artikkel-ID : 00198052 / Sist endret : 13.07.2021

Hva slags USB-harddiskstasjoner (HDD-er) er kompatible med en Android TV fra Sony?

VIKTIG: Denne siden inneholder kompatibel informasjon om USB-harddiskstasjoner for Android TV-er fra Sony.

USB-harddiskstasjoner som kan brukes med Android TV-ene til Sony, må oppfylle følgende krav. Sony kan imidlertid ikke garantere at de kommer til å fungere. Bruk dem på egen risiko.

Hva er de støttede filsystemene og de maksimale stasjonsstørrelsene?

Filsystem
    før tilkobling
    Maks. harddiskstørrelse for avspilling
    (video/bilder/musikk)
    Maks. harddiskstørrelse for opptak (*1)Maks. harddiskstørrelse for lagring (*2)
    FAT162 GBStøttes ikke2 GB
    FAT322 TB (*3)4 TB (*4)256 GB
    exFat16 TB4 TB (*4)256 GB
    NTFS16 TB4 TB (*4)256 GB

Viktig informasjon om opptaks- og innholdsstørrelse

*1: Maks. harddiskstørrelse for opptak: USB-harddisken må være registrert på Android TV-en for opptak (formatert for opptak).
    *2: Maks. harddiskstørrelse for lagring: USB-harddisken må registreres på Android TV-en som lagringsenhet (formatert for lagring). Denne funksjonen er tilgjengelig med Android™ OS6 (M) eller nyere.

• Bruk en USB-harddisk på 256 GB eller mindre til Android OS6 (M).
    • For Android OS7 (N) eller nyere kan du bruke en USB-harddisk på 256 GB eller større, men den tilgjengelige kapasiteten er begrenset til 256 GB.

*3: Den maksimale størrelsen på en innholdsfil som kan lagres på USB-harddisken, er begrenset til 4 GB.
    *4: En USB-harddisk på opptil 16 TB kan kobles til, men den tilgjengelige kapasiteten er begrenset til 4 TB. Noen USB-harddisker kan ikke brukes til opptaksformål. (USB-harddisker med for liten kapasitet (mindre enn 32 GB) kan for eksempel ikke brukes til opptaksformål.)

Hvilke spesifikasjoner har kompatible harddisker?

• O/min: Ingen betingelser
    • Lese-/skrivehastighet: Ingen betingelser
    • USB-porttyper og maksimal effekt (strøm):
      • USB3.1 Gen 1-port:900 mA maks. Porten er blå.
      • USB 2.0-port: 500 mA maks. eller 800 mA maks. Se etikettene bak på TV-en eller i bruksanvisningen for hver ports maksimale effekt.
        MERK: Når du tar opp, kobler du til porten merket med HDD REC.

USB-port: maksimal effekt (strøm)Eksempel på TV-etikettBilde av port
        USB3.1 Gen 1-port:
        900 mA maks.
        Bilde av TV-ens USB-portetikettBilde av USB-port
        USB 2.0-port:
        500 mA maks., 800 mA maks.
        Bilde av TV-ens USB-portetikett
        Bilde av USB-port

Hvis en USB-harddisk ikke gjenkjennes eller ikke kan registreres selv om den er tilkoblet, kan du se Kan ikke gjenkjenne eller registrere USB-harddisken for opptak.