Artikkel-ID : 00198052 / Sist endret : 04.09.2018

Hva slags USB-harddisker er kompatible med en Android TV fra Sony?

Disse USB-harddiskene kan brukes med en Android TV fra Sony.

Beskrivelse:
    ✓ : Kompatibel
    – : Ikke kompatibel

TV-modeller

Spille av  Opptak*  Produsent  Modell  Bærbar type

Android TV-modeller fra Sony
     lansert i 2017

SONY HD-SG5 Ja
    SONY HD-S1A Ja
    SONY HD-T3 Nei
    SONY HD-U3 Nei
    SONY HD-E1 Ja
    SONY HD-E2 Ja
    SONY HD-D2B Nei
    SONY HD-D3B Nei
    SONY HD-V2 Nei
    SONY HD-V3 Nei
     SONY HD-U2 Nei
     SONY HD-T2 Nei

Beskrivelse:
    ✓ : Kompatibel
    – : Ikke kompatibel

TV-modeller

Spille av  Opptak*  Produsent  Modell  Skriv inn navn

Android TV-modeller fra Sony
     lansert i 2016

SONY HD-U3
    SONY HD-Q3
    SONY HD-E2
    Buffalo HD-LLU3 HD-LL4.0U3
    Buffalo HD-AVSU3 HD-AVS2.0U3/V
    Buffalo HD-PLFU3 HD-PLF2.0U3
    Buffalo HD-AVQ3 HD-AVQ3.0U2/V
    Buffalo HD-PNFU3-C HD-PNF3.0U3-GBC
    I-U-data AVHD-AUSQ AVHD-AUSQ3.0
    I-U-data HDEL-UTB HDEL-UT2BRB
    I-U-data AVHD-PUTSQ AVHD-P2UTSQ
    I-U-data HDCL-UT(UTB) HDCL-UT4.0
    I-U-data AVHD-AUT AVHD-AUT2.0
    I-U-data HDPC-UTC HDPC-UT2.0KC
    Android TV-modeller fra Sony
    lansert i 2015
    - SONY HD-EG5
    - SONY HD-E1
    - SONY HD-SG5**
    SONY HD-EG5U***

*Opptaksfunksjonen er kun tilgjengelig for enkelte modeller og land/regioner.
    ** Denne modellen selges kun i enkelte land/regioner.
    **Enheten må være koblet til USB-port for opptak via en USB-kabel for å kunne ta opp på en ekstern harddiskstasjon. Det kan hende at USB-kabelen som følger med HD-EG5U, er for kort til å kunne koble enheten til USB-porten for opptak. Bruk en USB-kabel som er minst 80 cm lang.

Det kan hende at harddisker som er produsert av andre selskaper kan brukes hvis de oppfyller følgende betingelser:

VIKTIG: Sony kan ikke garantere for alle funksjonene til andre produsenters harddiskstasjoner på TV-en og er ikke ansvarlig for eventuelle problemer som måtte oppstå.

• USB-standard: 2.0 eller 3.0. Når du bruker 3.0, kobler du harddiskstasjonen til den blå USB-porten.
    • O/MIN: Ingen betingelse
    • Lese-/skrivehastighet: Ingen betingelse
    • Strømtilførsel: Vi anbefaler harddisker som bruker en ekstern strømkilde.
    • Den maksimale utgangsstrømmen på TV-ens USB-port står oppført nedenfor:
      • USB-port for opptak (opptaksfunksjonen er kun tilgjengelig for enkelte modeller og land/regioner.)
        2K-modeller: 800 mA, 4K-modeller: 900 mA
      • Andre USB-porter: 500 mA