Artikkel-ID : 00192278 / Sist endret : 28.08.2019

Hvordan du ser om TV-en har Android eller ikke

Bravia-TV-utvalget kan deles inn i to ulike kategorier, TV-er med og uten Android. Hvis du ønsker å finne ut hvilken kategori TV-en din tilhører, kan du gå til HOME (Hjem)-menyen på TV-en og sammenligne den med bildene som vises nedenfor.

Home (Hjem)-skjermer på Android-TV-er

Trykk på HOME (Hjem)-knappen på fjernkontrollen for å gå til hovedmenyen.

Øverste hylle Apphylle

Startskjerm (Android 8.0 Oreo)

HOME (Hjem)-skjerm på TV-er uten Android

Trykk på HOME (Hjem)-knappen på fjernkontrollen for å gå til hovedmenyen.

Home screen menu (A)Home screen menu (B)

MERK: Hovedmenyer for TV-er uten Android kan variere avhengig av modell og appene som er tilgjengelige.