Artikkel-ID : 00206898 / Sist endret : 20.02.2019

Automatisk Android™ 8.0 Oreo™-oppdatering satt på vent inntil videre – 14. februar 2019

Gjeldende produkter og kategorier i denne artikkelen

Når vi i Sony lanserer fastvareoppdateringer, holder vi alltid et øye med hvordan lanseringen går for å sørge for at kundene våre får en problemfri og tilfredsstillende opplevelse av oppdateringen. 

Vi har sett at den nyeste Android 8.0 Oreo-oppdateringen av og til kan føre til at det ikke spilles av noen lyd fra enkelte soundbarer, AV-mottakere og hjemmekinoanlegg dersom TV-en står i standbymodus over en lengre periode. På grunn av dette potensielle tilkoblingsproblemet som vi oppfatter som en ulempe for noen av kundene våre, må vi dessverre utsette den automatiske Android 8.0 Oreo-fastvareoppdateringen (v6.5830). 

Kunder som har lastet ned oppdateringen, og som for øyeblikket ikke hører noen lyd fra enhetene sine, kan lese følgende artikkel om anbefalte løsninger.

Oppdateringen kan fremdeles lastes ned manuelt på nettstedet for kundestøtte av kunder som ikke har et hjemmekinoanlegg, en soundbar eller AV-mottaker, og som gjerne vil ha de nye funksjonene som tilbys. 

Merk: Hvis du bruker en av lydenhetene som nevnes ovenfor, anbefaler vi på det sterkeste at du venter på den neste oppdateringen, som kommer til å løse dette potensielle problemet.

Teknikerne våre undersøker for øyeblikket årsaken, og en ny fastvare som løser dette problemet, kommer snart til å bli lansert. Legg inn et bokmerke for denne siden eller besøk den jevnlig, for å holde deg oppdatert.

Vi takker for forståelsen og beklager eventuelle ulemper dette medfører.

 


Android™ 8.0 Oreo™-oppdatering for Android TV-er fra Sony lansert i 2016–2018 (XD70-, XD75-, XD80-, SD80-, XD83-, ZD9-, XE80-, XE83-, XE85-, XE90-, XE93-, XE94-, A1-, XF75-, XF80-, XF83-, XF85-, XF87-, XF90- og AF8-serien) – lanseres 30. januar 2019

Vi er glade for å kunne informere om at en ny fastvareoppdateringoppdatering (v6.5830), Android™ 8.0 Oreo™, lanseres på TV-en din fra 30. januar 2019, og vi planlegger å rulle ut denne oppdateringen gradvis.

Denne fastvaren gir TV-en nye funksjoner som ytterligere forbedrer TV-ens ytelse, samtidig som også de eksisterende funksjonene forbedres:

 • en ny meny på startskjermen
 • Google Tours (opplæring)
 • varsel om programvareoppdateringer i menyen på startskjermen
 • et nytt tastaturoppsett og ny funksjonalitet
 • en nyutformet innholdsfane eller TV-menylinje
 • tilgjengelighetssnarvei (av/på-bryter)
 • Forbedret brukeropplevelse av video-, musikk- og bildeappene
 • Utvidelse av de støttede formatene for USB eller hjemmenettverk*

MERK: Gå til TV-ens spesifikke produktside for å se en fullstendig liste over funksjoner og fordeler, eller for å laste ned denne programvaren.

Den anbefalte måten å motta denne oppdateringen på er ved å sikre at Auto. nedlasting av programvare på TV-en er slått . TV-en skal deretter motta oppdateringen automatisk i løpet av de neste ukene.

Du kan også laste ned fastvaren fra den europeiske støtteportalen og oppdatere TV-en med en USB Flash-minneenhet.
Sony tar alltid hensyn til tilbakemeldingene fra kundene og jobber fortløpende med å videreutvikle og forbedre den generelle produktkvaliteten.


[Gjeldende TV-modellserier]


Er du usikker på hvilken modell TV-en din er? Her er et par eksempler:

 • KD-65ZD9
 • KD-75XE9405
 • KD-43XF8096


*Avspillingsmulighetene avhenger av hjemmenettverkets serverspesifikasjoner.