Artikkel-ID : 00235834 / Sist endret : 10.12.2019

Velkommen til Android™ 9 Pie (gjelder for TV-modeller fra 2019)

Denne siden introduserer viktige funksjoner fra det nyeste Android-operativsystemet. Merk deg at denne siden kun gjelder for AG9-, ZG9-, XG85-/XG87- og XG95-serien.

Strømlinjeformede menyinnstillinger: Android-P

Støtte for Apple AirPlay / HomeKit: Android-P Dolby Atmos: Android-P

Strømlinjeformede innstillingsmenyer

1. Strømlinjeformede innstillinger: Alle alternativene i Innstillinger ligger nå under sju kategorier som gjør det enklere å finne det du trenger.
    2. Nå kan du endre presentasjonsrekkefølgen i menyen Hurtiginnstillinger. For å endre rekkefølgen uthever du en innstilling og trykker deretter på Enter-knappen på fjernkontrollen.

Støtte for Apple AirPlay / HomeKit

Med Apple AirPlay kan du strømme filmer, musikk, spill og bilder til TV-en fra en iPhone, iPad eller Mac.

Integrert Dolby Atmos-støtte via TV-ens innebygde høyttalere

Nå kan du oppleve Dolby Atmos med opprinnelig lyd rett fra TV-en.
    I tillegg kan
    Lydmodus -kompatible modeller bytte til Dolby Audio automatisk, slik at du kan nyte innhold med Dolby Atmos.

Ekstra fordeler

Endringer av menyer og grensesnitt

Nye funksjoner

Andre endringer

Endringer av menyer og grensesnitt

Strømlinjeformet Innstillinger-meny

Alle alternativene i Innstillinger er nå grupperte under sju kategorier.

• TV-titting: Kringkastingsinnstillinger, som kanaloppsett, opptak, teksting, sperrefunksjon, kabel-/satellittboks
      (gjelder bare for kabel-/satellittbokskontroll-kompatible modeller) osv.
    • Skjerm og lyd: Innstillinger for bilde- og lydjusteringer
    • Nettverk og Internett: Innstillinger for Internett- og hjemmenettverkstilkoblinger
    • Kontoer og pålogging: Google-kontoinnstillinger
    • Apper: Innstillinger for apper
    • Enhetsinnstillinger: Andre enhetsinnstillinger, som dato og klokkeslett, språk, tilgjengelighet, Chromecast built-in osv.
    • Fjernkontroller og tilbehør: Innstillinger for fjernkontrollen og Bluetooth-enhetstilkoblingene

Forslag har også blitt lagt til for å konfigurere innstillingene som ble hoppet over under det innledende oppsettet.

Legger til Omstart-meny

Omstart-menyen vises på TV-skjermen ved å trykke på og holde inne av/på-knappen på TV-ens fjernkontroll i et par sekunder.

Inngangsmenyen kan nå tilpasses

Nå kan du endre rekkefølgen på apper i menyen Innganger. Rekkefølgen kan endres ved å utheve en innstilling og deretter trykke på Enter-knappen på fjernkontrollen.

Tilpassbare innganger: Android-P

Nye funksjoner

Bruke kabel-/satellittboksen med den medfølgende TV-fjernkontrollen

Et oppsettsalternativ for kabel-/satellittboks har blitt lagt til i Innstillinger-menyen under Se på TV – Eksterne innganger.
    Ved å fullføre kabel-/satellittboks-oppsettetkan du bruke kabel-/satellittboksen (dekoder) med TV-fjernkontrollen som følger med.

MERK: Kun Frankrike, Polen, Italia og Spania

Andre endringer

Åpne en liten forhåndsvisningsskjerm for å fortsette å se på TV når du bruker programguiden

Du kan fortsette å se på det gjeldende programmet på en mindre skjerm / i et mindre vindu ved å navigere rundt TV-ens programguide

Belysnings-LED-en illustrerer når Ok Google-gjenkjennelse aktiveres, i den innebygde mikrofonen, når TV-en er slått på og i standbymodus

Den blinkende LED-lampen (gult), som blinker når “Ok Google” oppdages på den innebygde mikrofonen, skjer ikke bare i standby-modus, men også når TV-en er på (bortsett fra XG85-/XG87-serien).

Passer gjennom-modus har blitt lagt til

Passer gjennom-modus kan spille av komprimert lyd på lydanlegg og soundbarer.
    MERK: Når Passer gjennom-modus er angitt, kan det hende at lyder som TV-tastetoner og talerespons ikke spilles av. Talegjenkjenningsfunksjonen til den innebygde mikrofonen kan også bli mindre effektiv.

Foretrukket satellitt-alternativet viser navn på leverandører

Elementene som ble vist som Foretrukket satellittTV-meny, har blitt endret til leverandørenes navn for enklere identifisering.

*iPhone, iPad, Mac, AirPlay og HomeKit er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land.