Artikkel-ID : 00236445 / Sist endret : 29.01.2020

Fastvareoppdatering: Velkommen til Android™ 9 Pie for TV-ene til Sony fra 2018–2019 (AF9-, ZF9-, AG9-, ZG9-, XG85-/XG87- og XG95-serien) – 29. januar 2020 [oppdatering]

Vi er glade for å kunne informere om at den andre fasen av Android™ 9 Pie-fastvareoppdateringen rulles ut fra 29. januar 2020.

Denne fastvareoppdateringen (v6.3598) gjelder for alle kvalifiserte LCD- og BRAVIA OLED Master Series-modeller og gir nye Android™ 9 Pie-brukere følgende fordeler:

• Støtte for Apple AirPlay/HomeKit*
    • Integrert Dolby Atmos-støtte via TV-ens innebygde høyttalere
    • Nye hurtiginnstillinger og strømlinjeformede Innstillinger-menyer

MERK: Se Android™ 9 Pie-introduksjonssidene våre for å få en komplett liste over funksjoner og fordeler:

Den anbefalte måten å motta denne oppdateringen på er ved å sikre at Auto. nedlasting av programvare på TV-en er slått PÅ. TV-en skal da motta oppdateringen automatisk i løpet av de neste ukene eller månedene. Du kan også laste ned fastvaren fra den europeiske støtteportalen og oppdatere TV-en med en USB Flash-minneenhet.

Sony tar alltid hensyn til tilbakemeldingene fra kundene og jobber fortløpende med å videreutvikle og forbedre den generelle produktkvaliteten.

[Gjeldende TV-modellserier]

Ikke sikker på hvilken TV-serie modellen din tilhører? Her er et par eksempler:

• KD-65AF9
    • KD-65ZF9
    • KD-55AG9
    • KD-55XG8505
    • KD-85ZG9

*iPhone, iPad, Mac, AirPlay og HomeKit er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land.

Fastvareoppdatering: Velkommen til Android™ 9 Pie for TV-ene til Sony fra 2018–2019 (AF9-, ZF9-, AG9-, ZG9-, XG85-/XG87- og XG95-serien) – starter 11. desember 2019

Det gleder oss å kunne informere om at Android™ 9 Pie gradvis blir rullet ut til Internett-tilkoblede aktuelle TV-er fra 11. desember 2019.

Denne fastvaren rulles gradvis ut i løpet av ferieperioden og inn i det nye året. Den faktiske datoen du mottar den automatiske oppdateringen på, avhenger av modell og land. Dette kan variere fra et par uker til et par måneder.

I den første fasen blir denne oppdateringen lansert rett på kvalifiserte LCD-modeller (ZF9-, ZG9-, XG85-/XG87- og XG95-serien). BRAVIA OLED Master Series-modellene våre (AF9- og AG9-serien) får denne oppdateringen i løpet av den andre fasen i begynnelsen av 2020.

Legg inn et bokmerke for denne siden for å få informasjon om lanseringsdatoen for AF9- og AG9-modellene. Du kan også installere Support by Sony-appen vår for å bli aktivt varslet så snart oppdatert informasjon blir tilgjengelig.

Denne oppdateringen introduserer Android™ 9 Pie, som inneholder viktige funksjoner og forbedrer TV-ens ytelse og kompatibilitetsstandarder. Den forbedrer også de eksisterende funksjonene:

• Nå støttes Apple AirPlay / HomeKit*
    • Integrert Dolby Atmos-støtte via TV-ens innebygde høyttalere
    • Nye Hurtiginnstillinger og strømlinjeformede Innstillinger-menyer
    • Løser Netflix UHD 4K- eller Dolby Vision-avspillingsproblemer når A2DP Bluetooth-hodetelefoner er koblet til
    • Løser lydproblemer ved avspilling av bestemte lydformater via ARC og forbedrer den generelle kompatibiliteten med enkelte ARC-enheter

MERK: Se Android 9 Pie-introduksjonssidene våre for å få en komplett liste over funksjoner og fordeler:

Den anbefalte måten å motta denne oppdateringen på er ved å sikre at Auto. nedlasting av programvare på TV-en er slått . TV-en skal da motta oppdateringen automatisk i løpet av de neste ukene eller månedene.

Sony tar alltid hensyn til tilbakemeldingene fra kundene og jobber fortløpende med å videreutvikle og forbedre den generelle produktkvaliteten.

[Gjeldende TV-modellserier]

• Android-TV-er fra Sony lansert i 2018: AF9- og ZF9-serien
    • Android-TV-er fra Sony lansert i 2019: AG9-, ZG9-, XG85-/XG87- og XG95-serien

Er du usikker på hvilken modell TV-en din er? Her er et par eksempler:

• KD-65AF9
    • KD-65ZF9
    • KD-55AG9
    • KD-55XG8505
    • KD-85ZG9

*iPhone, iPad, Mac, AirPlay og HomeKit er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land.