Artikkel-ID : S700024505 / Sist endret : 30.10.2012

Windows 8 - Hva er Fast Startup (rask oppstart) og hvordan kan jeg konfigurere det

Hva er Fast Startup (rask oppstart) og hvordan kan jeg konfigurere det

Fast startup (rask oppstart) er en innstilling som hjelper datamaskinen starte opp raskere etter en nedstengning.  Windows gjør dette ved å lagre systeminformasjonen ved nedtegning.  Når du starter datamaskinen din igjen vil Windows bruke denne systeminformasjonen til å gjenoppta bruken av datamaskinen isteden for å starte den på nytt.

1. Start Amulettene ved å plassere pekeren i øverste høyre eller nederste venstre hjørne av skjermen
    2. Velg “Settings” (innstillinger)
    3. Velg “Control Panel” (kontrollpanel)
    4. Velg “System and Security” (system og sikkerhet)
    5. Velg “Power Options” (strømalternativer)
    6. Velg “Choose what the power buttons do” (velg hva strømknappene gjør)
    7. Se at det er en hake ved siden av “Turn on fast startup (recommended) (slå på raskt (anbefalt))
      Sett en hake i dette feltet hvis det ikke er merket av, og velg deretter “Save changes” (lagre endringer)