Artikkel-ID : S700024518 / Sist endret : 12.07.2018

Hvordan kan du laste ned og installere programmer

Du kan installere programmer på nettbrettet ditt ved hjelp av selve nettbrettet eller fra en datamaskin.
    Merk:Nettbrettet ditt må være koblet mot en Google-konto for at du skal få tilgang til Google Play Store.

Fra nettbrettet

1. Trykk Apps (programmer) i det øverste høyre hjørnet på hjemmeskjermen.
    2. Trykk Play Store
    3. Trykk på det programmet du ønsker å installere, og trykk deretter Download (last ned).
    4. Hvis du må betale for programmet må du trykke Buy (kjøp) og deretter følge betalingsinstruksjonene.

Fra en annen datamaskin

1. Start nettleseren din, gå til play.google.com/store og logg deg inn med Google-kontoen din.
    2. Søk deg fram til programmet du vil installere på nettbrettet og klikk deretter Install (installer).
      Hvis du må betale for programmet må du trykke Purchase (kjøp) og deretter følge betalingsinstruksjonene.
    3. Forsikre deg om at nettbrettet er valgt som mål, og klikk deretter Install (installer).
    4. Programmene blir nå installert automatisk på nettbrettet etter en kort stund, så lenge nettbrettet er slått på og koblet til internett.