Oppdag det nyeste fra Xperia

Tittel på filmkonkurransen for smarttelefon på svart bakgrunn med Sony-logo
Short Shorts Film Festival & Asia 2021 – filmkonkurranse for smarttelefon 

Vær en skaper – lag en film med smarttelefonen din. Denne konkurransen, som er støttet av Sony Mobile, tar sikte på å utvide skaperens uttrykksområde og mulighetene for originalitet og innovasjon. Vi ønsker å fremme kreativitet i filmskaping som er unik for smarttelefoner.

Bilde som viser Xperia 5 II, foran og bak, og Masterclass-logo
Xperia 5 II Masterclass

Perfekt til å ta bilder, se, lytte og spille – laget kompakt. Bli med ekspertene våre bak kulissene når de viser deg hvordan du får mest mulig ut av Xperia 5 II.

Xperia 5 II med 5G
Xperia produktnyhet 2020

Bygget for fart, laget kompakt. Sony fortsetter sin smarttelefonutvikling med introduksjonen av den nye Xperia 5 II, det nye tilskuddet til flaggskipserien, og tar med viktig teknologi fra Xperia 1 II inn i en kompakt design.

Følg med på produktnyhetene for å se Sony Mobile avsløre Xperia 5 II.

Xperia – optimalisert for Call of Duty®: Mobil

Xperia er den offisielle smarttelefonen for Call of Duty®: Mobile World Championship Tournament 2020. Denne etterlengtede, og svært konkurransepregede turneringen holdes i en rekke land rundt om i verden.


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION og CALL OF DUTY er varemerker som tilhører Activision Publishing, Inc. Tencent er et varemerke som tilhører Tencent Games Co., Ltd
Qualcomm og Snapdragon er varemerker som tilhører Qualcomm Incorporated, registrert i USA og andre land, brukt med tillatelse. Snapdragon Elite Gaming er et varemerke som tilhører Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming er et produkt fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller deres datterselskaper.

Short Shorts Film Festival & Asia 2020
Sony sponser Short Shorts Film Festival & Asia 2020

Dette er første gang et selskap vil støtte denne prestisjefylte kortfilmkonkurransen, som gir vinnerne muligheten til å få en Academy Awards®-nominasjon. Xperia vil også samarbeide med Creators’ Junction, et arrangement som utforsker fremtiden til film og teknologi med neste generasjons filmskapere.

For musikkelskere – samarbeid med Sony Music Entertainment

Lytt til musikk slik det var meningen at den skulle høres. Vi har brukt ekspertisen vår innen lydmaskinvare og musikkunderholdning til å utvikle Xperia 1 II for å gi deg en autentisk lytteopplevelse med lyd justert i samarbeid med Sony Music Entertainment.

Xperia 1 fikk Red Dot Award for produktdesign 2020
Xperia 1 fikk prisen Red Dot Award for produktdesign 2020​

Innovasjon, funksjonalitet, formell kvalitet, ergonomi, holdbarhet og symbolsk og følelsesmessig innhold – Xperia 1 utmerket seg i en rekke kriterier for den internasjonale designprisen. 

Xperia 1 og Cinema Pro fikk iF Design Award 2020

Xperia 1 og Cinema Pro, Sonys digitale filmkamerateknologi, mottok iF Design Award 2020 for enestående innovasjoner innen design.