Hodetelefoner

Hodetelefoner med støyreduksjon

Fokuser på musikken og legg forstyrrelsene bak deg med de flotte hodetelefonene våre med støyreduksjon. Les videre for å lære mer og for å finne det perfekte paret til deg.

Kun musikk, ikke noe annet

Nyt fantastisk lyd, uten forstyrrelser. Med hodetelefonene våre med støyreduksjon står musikken i fokus. Du finner noe som dekker behovet dine og gir uforstyrret lytteopplevelse, fra ørepropper til hodetelefoner med Bluetooth® for trådløs strømming.

Mann på farten som har på seg hodetelefoner med støyreduksjon
Kvinne som stenger verden ute med hodetelefoner med støyreduksjon
Lytt som aldri før

Hodetelefonene våre med støyreduksjon stenger ute opptil 99,7 % av omgivelseslyden slik at du kan konsentrere deg om musikken. Venter du en telefon? Bare slå av støyreduksjonen og slipp verden inn.

Kun det beste

Enda bedre musikk med hodetelefoner med støyreduksjon og den nyeste lydteknologien fra Sony. Stort frekvensområdet og kraftige neodymdriverne sørger for at lyden blir nøyaktig gjengitt, slik at du får en enestående opplevelse uansett hva du hører på.

Mann som har på de beste hodetelefonene med støyreduksjon fra Sony
Utformet for komfort

Hodetelefonene våre med støyreduksjon gjør det komfortabelt å lytte. Modellene med hodebånd kommer i flere farger, har polstrede øreputer og kan legges sammen. De kommer i tre størrelser med myke ørepropper i silikon. Du finner noen som passer deg.

Ørepropper med støyreduksjon fra Sony
Hodetelefoner med støyreduksjon fra Sony
Lang batterilevetid

Enkelte modeller kan spille av musikk i opptil 80 timer på én lading, så da vet du at de holder ut. Når det endelig er på tide å lade dem, kobler du hodetelefonene til USB-laderen, og så er de klare til å underholde deg igjen etter noen få timer.