HT-A9

Nyskapende omgivelseslyd

Hør lyd fra alle retninger og avstander, selv utenfor rommets grenser. Den unike 360 Spatial Sound Mapping-teknologien til HT-A9 omslutter deg, familie og venner i en flerdimensjonal opplevelse som aldri før. 

SOUNDBAR

Dolby Atmos®-/DTS:X®-hjemmekinoanlegg med 360 Spatial Sound Mapping | HT-A9

HT-A9
Bilde av Dolby Atmos®-/DTS:X®-hjemmekinoanlegg med 360 Spatial Sound Mapping | HT-A9

Veil. pris

kr 21 000,00

(inkl. MVA)
Prisvinner

Registrer deg nå for å få de nyeste oppdateringene og tidsbegrensede tilbud. Klikk på koblingen nedenfor for ikke å gå glipp av noe.

360-graders romlyd som tilpasser seg miljøet

Den revolusjonerende 360 Spatial Sound Mapping-teknologien oppretter opptil tolv fantomhøyttalere fra kun fire ekte høyttalere. Slik fungerer det.  

Se 360 Spatial Sound Mapping-videoen vår

Har du lyst til å prøve 360 Spatial Sound Mapping-videoen på favorittenhetene dine? Bare ta på deg hodetelefonene og bli oppslukt.

Se hva ekspertene i Sony Pictures tenker om den nye lyden

I denne videoen snakker to lydeksperter fra Sony Pictures Post Production Services om erfaringene deres med HT-A9, og hvordan 360 Spatial Sound Mapping gir liv til filmer.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

BRAVIA XR og HT-A9 er perfekt å spille Gran Turismo®7 på

Produsenten og skaperne av Gran Turismo, et populært bilspill, snakker om erfaringene sine med BRAVIA XR TV og HT-A9.

360-graders lydopplevelse, som om du er en del av handlingen

Flere fantomhøyttalere omringer deg på alle kanter i et optimalisert lydfelt – du hører hvert vingeslag og vindpust med en utrolig intensitet. Det er som om du og stuen din er en del av filmen.

Opplev den svært brede 360 Spatial Sound

Det svært brede lytteområdet fyller hele stuen din, slik at familie og venner får samme lydopplevelse. Lytteområdet er ikke begrenset til feltet rett foran TV-en, men omfatter et mye større område.

Allsidig oppsett for alle typer stuer

Du trenger ikke å ommøblere eller plassere høyttalerne et nøyaktig sted. HT-A9 bruker to mikrofoner i hver høyttaler for å måle høyden og posisjonen deres, slik at systemet kan generere tolv fantomhøyttalere og omslutte hele rommet i oppslukende omgivelseslyd.

Diagram av HT-A9-kontrollboksen koblet til TV-en via HDMI, med fire høyttalere koblet til trådløst
Koble til trådløst

Plasser kontrollboksen i nærheten av TV-en, og koble den til via HDMI. De fire høyttalerne kobles trådløst til kontrollboksen, slik at du slipper kabler i stuen.

Lydfeltoptimalisering

Aktiver lydfeltoptimalisering når som helst ved å utføre det enkle oppsettet fra startmenyen på TV-skjermen. HT-A9 hjemmekinoanlegget måler avstanden mellom høyttalerne og taket for et intelligent og enkelt oppsett.

Nyskapende høyttalerdesign

Høyttalerne våre er designet med bransjeledene teknologi for å levere den enestående lydkvaliteten og brede rekkevidden som 360 Spatial Sound Mapping krever. 

Bli oppslukt av enestående lydkvalitet

Høyoppløselig lyd gir krystallklar presisjon og gjengir musikken slik artistene mente at den skulle høres ut. Du kan også oppdage en ny måte å lytte på med 360 Reality Audio, som gir en oppslukende opplevelse når du lytter til opptak fra konserter eller studioøkter. HT-A9-hjemmekinoanlegget gir liv til musikken som aldri før.

Graf som viser gjenoppretting av komprimerte filer i sanntid med DSEE Extreme

A = Utvidet lyddynamikk (strykere og knapt hørbare nyanser)
B = Gjenopprettede høye frekvenser (realistiske vokaler og akustikk)

Gjenoppretting av alle komprimerte filer i sanntid

DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) bruker Edge AI (kunstig intelligens) til å oppskalere komprimerte digitale filer i sanntid. Den gjenkjenner instrumenter, sjangre og individuelle elementer i hver sang dynamisk, som vokal eller mellompartier, og gjenoppretter høyfrekvent lyd for en rikere, mer komplett lytteopplevelse som ellers går tapt i komprimering.

Filmer og spill føles ekte

Se levende scener med naturtro farger og dybde. Den originale bildekvaliteten blir bevart under avspilling på HT-A9-hjemmekinoanlegget – du blir helt fengslet av filmene du ser på. Gaming blir også mer spennende og realistisk med støtte for de nyeste formatene, som variabel oppdateringshastighet (VRR) og modus for automatisk lav forsinkelse (ALLM) i HDMI 2.1.

Bilde av en 8K HDR-logo, 4K 120-logo og Compatible with Dolby Vision-logo.
PlayStation®5-konsoll og -kontroller ved siden av en BRAVIA XR™-TV som viser en scene fra Horizon Forbidden West
Nyt en altoppslukende spill- og filmopplevelse

Med innstillinger som automatisk HDR-tonekartlegging og automatisk bildemodus etter sjanger blir spill og filmer enda mer spennende. Alt du trenger å gjøre, er å pare BRAVIA XR™-TV-er og PlayStation®5 via dette produktet.

Få ekstra dyp bass med en valgfri subwoofer 

Ved å koble til en valgfri subwoofer som kan ta seg av lave frekvenser, kan systemet gjengi lyd med større kraft og styrke enn før. Det finnes to tilgjengelige modeller som er laget for å få frem dypere bass, klarere vokaler og naturtro lyd i alt du lytter til. 

Bilde av SA-SW5-subwooferen sett forfra
SA-SW5

300 W med dyp, fyldig bass fra en driver på 180 mm med en passiv høyttalerenhet.

Bilde av SA-SW3-subwooferen sett forfra
SA-SW3

200 W med lyd fra en kompakt bassreflekssubwoofer med en driver på 160 mm.

Få det beste med TV-er fra Sony

Når HT-A9 er koblet til en BRAVIA™ TV, får du en oppslukende audiovisuell opplevelse med den beste bilde- og lydkvaliteten. Dette er det perfekte omgivelseslydanlegget for BRAVIA TV-er.

Diagram av HT-A9-kontrollboksen koblet til TV-en via HDMI med fire høyttalere trådløst koblet til, og TV-en som senterhøyttaler med BRAVIA Acoustic Center Sync
Få en enda mer oppslukende opplevelse med Acoustic Center Sync

Når en BRAVIA TV er koblet til med den medfølgende kabelen, fungerer TV-høyttaleren som hovedkanalen i hjemmekinoanlegget, og som del av 360 Spatial Sound Mapping-oppsettet. Dette gjør at lyden synkroniseres med handlingen på skjermen, noe som gir en oppslukende opplevelse.

Lyden er perfekt tilpasset handlingen

Med Acoustic Center Sync får du høre dialogen nøyaktig der personen står i scenen. Handling og lyd er nøyaktig tilpasset hverandre, slik at TV-tittingen blir mye mer oppslukende.

Familie i en sofa som ser på TV med HT-A9-hjemmekinoanlegget på et trekabinett, og lydbølger som sendes fra skjermen.
Skjermbilde av en film med soundbarinnstillingene i BRAVIA-hurtiginnstillingsmenyen
Enkel kontroll med BRAVIA TV-er

Alt synkroniseres når en av de nyeste BRAVIA TV-ene kobles til. Styr lydinnstillinger og volum ved å bruke TV-fjernkontrollen, og sjekk lydanleggets status mens du ser på favorittprogrammene dine. Det integrerte brukergrensesnittet viser hjemmekinoanleggets innstillinger automatisk på hurtiginnstillingsmenyen til BRAVIA TV-en.

Nyt musikk med hele familien 

Få tilgang til populære musikktjenester som Spotify, og strøm alle favorittalbumene og -spillelistene dine med både Chromecast og Apple AirPlay 2. Inviter familien over og få i gang festen. 

Alle har husets beste sitteplass

Med et svært bredt lytteområde kan hele familien glede seg over en god musikkstrømmeopplevelse, selv når de sitter spredt i rommet.

Familie som lytter til musikk fra ulike sittende og stående posisjoner i rommet
Bluetooth®-logo
Bluetooth®-tilkobling

Strøm musikk trådløst fra smarttelefonen, nettbrettet eller en bærbar datamaskin med Bluetooth®-teknologi. 

Wi-Fi®-logo
Wi-Fi-strømming

Koble deg til Internett via innebygd Wi-Fi eller LAN, og strøm musikk fra enheter som er knyttet til hjemmenettverket.

Spotify Connect™-logo
Spotify Connect™

Spill av musikk fra Spotify via høyttaleren, eller bruk Spotify Connect™-appen på enheten som fjernkontroll.

Chromecast innebygget-logo
Chromecast innebygget

Strøm musikk, nettradio og podkaster fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til lydenheten. Bare trykk på Cast-knappen.

Apple AirPlay-logo
Apple AirPlay 2

Del musikk fra Apple-enhetene dine med hjemmekinoanlegget. Ett trykk er alt som skal til.

Familie i en sofa som ser på TV med HT-A9-hjemmekinoanlegget på et trekabinett og Immersive AE på, og lydbølger fra gulv til tak.
Nyt filmer som aldri før, med romlyd 

En intelligent algoritme legger den altomspennende lyden ovenfra til vanlige omgivelseslydspor og stereolyd, slik at alt du lytter til, blir omgjort til oppslukende lydopplevelser med 360-graders romlyd. Det er bare å trykke på Immersive AE-knappen på fjernkontrollen for å aktivere den.

Talestyring

Hjemmekinoanlegget er kompatibelt med Google Assistant-aktiverte enheter med Chromecast built-in og Amazon Alexa-aktiverte enheter. Legg til HT-A9 i høyttalergruppen ved hjelp av Google Home for å spille musikk, endre volum eller bruke en av de mange andre funksjonene ved hjelp av stemmen.

Diagram av en person som kontrollerer HT-A9-hjemmekinoanlegget ved å snakke til Google Home
Flerrettet blokkdesign

HT-A9 er en av våre nyeste hjemmelydanlegg og er designet i henhold til et konsept med flerrettet blokkdesign. Den sylindriske formen representerer én enkelt blokk som sprer 360-graders romlyd. Den passer perfekt på veggen takket være den flate baksiden. Den lyse, perlegrå fargen passer godt inn på vegger, hyller og andre interiørelementer.

Bilde av koblinger på baksiden av HT-A9
Installeres på et øyeblikk 

HT-A9 er nesten klar til bruk med en gang du tar den ut av esken. Bare koble den til strøm, koble til TV-en med HDMI, og slå den på. Med LAN, HDMI IN og HDMI OUT (eARC) har du alt du trenger for å få en ny lydopplevelse med romlyd.

Gjør stuen om til et oppslukende familierom

HT-A9 har svært bred omgivelseslyd og gjør filmkvelder hjemme med familien mer spennende og underholdende enn noen gang.

Familie i en sofa som ser på TV med høyttalere rundt i rommet som skaper en oppslukende opplevelse

Spesifikasjoner og funksjoner

Få lyd som sprenger nye grenser. Den unike 360 Spatial Sound Mapping-teknologien til HT-A9 omslutter deg, familie og venner i en flerdimensjonal opplevelse som tar filmer og musikk til et helt nytt nivå.
  • 360 Spatial Sound Mapping for en helt ny opplevelse med omgivelseslyd

  • Fleksibelt oppsett med trådløs tilkobling

  • Lydfeltoptimalisering for enkelt oppsett

  • Immersive Audio Enhancement konverterer vanlig lyd til romlyd

  • Flere fantomhøyttalere for oppslukende filmer og musikk

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere